Finn rett person for deg – tipsene som fungerer

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Finn rett person for deg – tipsene som fungerer

Leter du også etter en å være glad i hver dag? Å finne rett person for nettopp DEG kan gå raskt, men noen ganger tar det litt lengre tid. Men han eller hun er der ute – vi lover! Er du klar til å finne kjærligheten? Her er våre beste tips til hvordan du finner den rette personen.

❤️ Vær tilgjengelig for kjærligheten
Dropp kravlisten for hvordan din kommende partner må være. Den gjør bare at du begrenser deg selv. Ikke bli i et halvgodt forhold som du tror blir bra hvis bare partneren din forandrer seg. Tenk over hvordan du bør være, og hva du kan gjøre for å være mer tilgjengelig for kjærligheten.

❤️ Ha det gøy, vær positiv og nyt singellivet!
Unngå å havne i martyrfellen der du bare synes synd på deg selv! Å være bitter og misfornøyd med livet er dessuten veldig lite attraktivt. Nyt å treffe nye mennesker og surf på bølgene. Det blir som det blir, og det er dumt å ikke ha det gøy i mellomtiden. Når du har en enkel og positiv innstilling til datingen, vil du også tiltrekke deg mange. Hvem vil være sammen med en sutrekopp, liksom?

❤️ Ta Møteplassens matchingtest
Vår dyptgående matchingtest vil hjelpe deg med å finne noen for et langt og lykkelig forhold – DITT menneske! Vi har mange bevis på par som sier at de aldri hadde tatt kontakt med hverandre hvis det ikke var fordi de matchet etter å ha tatt matchingtesten.

❤️ By på deg selv!
For å maksimere sjansene dine på Møteplassen må du våge å by på deg selv! Del mange bilder, skriv om deg selv og fortell hva du gjør akkurat nå. Ta kontakt med mange, og ha en åpen og positiv innstilling.

❤️ Lev ditt beste liv
Ikke regn med at en partner skal gjøre at alt i livet føles bedre. Du må selv ta ansvar for din egen lykke, og for å leve det livet du ønsker. Hvis det er én del av livet du ikke er fornøyd med må du tenke ut hvordan du kan endre det for å bli lykkeligere, uansett om du er singel eller ei.

❤️ Vær ærlig med følelsene dine
Det er ikke feil å fortelle hvor du befinner deg i livet, eller hva du lengter etter. Tvert imot signaliserer det at du er trygg på deg selv. Det øker også sjansen for at du tiltrekker deg en person som har samme drømmer, behov og mål som deg – så våg å stå for dine følelser og behov!

❤️ Ikke gi opp
Det er lett å føle seg nedslått etter en mindre vellykket date. Noen ganger kan det føles som om man aldri kommer til å treffe rett person – men det stemmer ikke. Du kommer til å treffe noen som passer perfekt for deg så lenge du fortsetter å gå på date! Se på alt som erfaring. Vi i Møteplassen har såååå mange eksempler på single som var nær ved å gi opp da den rette plutselig dukket opp. Din tid kommer!