5 ting du IKKE må ha med i profilen

Skrevet i: 

Nettdating

5 ting du IKKE må ha med i profilen

Høst betyr en ny start og det er på tide å tørke støv av profilen din. Følgende ting anbefaler vi at du fjerner øyeblikkelig 👇🏽

 • Der du forteller hvor utrolig vanskelig det er å skrive om deg selv.
  Ikke start presentasjonen med å klage. Vi vet at det kan være litt vanskelig å skrive om seg selv, men ikke si det. Eller «Skriver noe her senere».Kom igjen, bruk 10 minutter og prøv å få til noe hyggelig og bra. Dette klarer du!
 • Alle tingene du IKKE synes er så fantastiske.
  «Ikke gidd hvis du har hund»
  «Jeg hater sushi!»
  «Er så lei alle sportselskere»
  Skriver du på denne måten, vil du sannsynligvis fornærme noen av dem som leser profilen din, og du risikerer også å fremstå som arrogant. Start heller med å skrive om hva du liker, for da vil alle som ikke passer inn, likevel falle bort. Ingen vil date en som sutrer!
 • Vent med å vise fram gjengen din. Klart det er fint å vise at du er sosial, men det er allerede vanskelig nok å skille seg ut i mengden i en datingapp, så sørg for at det som finnes på profilen din, handler om deg og bare deg!
 • Utydelige/uklare/gamle bilder. Det er viktig med bilder, og ikke først og fremst for å vise hvor pen du er, men fordi kroppsspråk, miljøer og utstråling sier mye om en person. Har du ingen gode bilder av deg selv, er det på tide å ta noen. Det er det verdt!

La oss komme i gang! ❤️  Trenger du hjelp og tips, er vi på Møteplassen alltid her for deg