5 ting som øker sjansene for en date nummer to

Skrevet i: 

Datingtips

5 ting som øker sjansene for en date nummer to

Tid for første daten? Gratulerer! Vi gir deg de beste tipsene, som øker oddsen for at det blir en date nummer to… 😍

⬛️ Ha på deg noe du føler deg komfortabel i. De fleste av oss har vanligvis noen plagg som alltid fungerer og som man føler seg både fin og komfortabel i. Hvis man har på seg noe man føler seg fin i, er sannsynligheten stor for at den man møter også kommer til å synes det. Man utstråler en glede og sikkerhet som man kanskje ikke gjør om man har tatt på seg noe man ikke trives i. Tilpass litt avhengig av hva slags date du skal på.

⬛️ Vær oppriktig interessert i den du dater. Det finnes tilfeller der man har vært på date, og man kjenner at man lett kunne ha skrevet en hel bok om personen man akkurat har datet… Men man har knapt fortalt noe om seg selv. Dette er IKKE attraktivt! Dere er der for å bli kjent med hverandre, så vær nysgjerrig og still spørsmål.

⬛️  Vær deg selv. Når man dater, vil man treffe noen som det skal bli seriøst med, så pass på at du ikke spiller en rolle som ikke er deg selv. For om det til slutt blir seriøst mellom dere, hvordan skal du forklare at du egentlig ikke liker den musikken, de filmene eller står for de meningene. Du vinner alltid på å være deg selv, for det er deg man skal date og ikke rollen du spiller.

⬛️  Slå av mobilen. Eller, ha den i alle fall på lydløs. No more comments needed.

⬛️  Forbered noen samtaleemner. De fleste av oss blir nervøse når vi går på date med noen for første gang, og når vi blir nervøse slår gjerne tunga krøll på seg. Tenk på spørsmål du kan stille daten din for å holde samtalen i gang. Sjekk gjerne nyhetene – om det finnes noe aktuelt å prate om.

Sist, men ikke minst: Ikke glem å ha det gøy!  ❤️