5 halvtimesdater du kan prøve ut

Skrevet i: 

Datingtips

5 halvtimesdater du kan prøve ut

Det er ikke alltid lett å få tiden til å strekke til. Vi tipser om noen effektive hurtigdater du kan prøve ut når du har dårlig tid. ⏲

Hvis man jobber heltid, kanskje har ungene annenhver uke, vil trene 💪🏼 og gjerne rekke å få noen timer skjønnhetssøvn, kan det være vanskelig å finne litt egentid. Og ikke minst å finne tid til å date… Da er vårt beste tips å prøve ut hurtigdating. Perfekt for den første daten!
Noen ganger kan det være lurt med et kort møte tidlig i prosessen for å sjekke kjemien IRL før man skriver med hverandre i månedsvis… SÅ – når man merker at dette kan bli noe bra – DA kan man heller gå «all in» med romantisk middag og levende lys.

Her er noen halvtimesdater du kan prøve ut:

⏹  En klassisk kaffedate. 🍵  Kjøp hver sin kaffe og gå en tur, eller ta en rask kaffekopp med noe attåt i byen. Enkelt og populært, med god grunn. Forbered daten din på forhånd om at dette blir en «hverdags»-date slik at dere har de samme forventningene.

⏹  Gå på tur med hunden-date. Hunder er fantastiske, og de bringer fram det beste hos mennesker. Ta med din beste venn (eller lån noen andres) og møt daten din for en liten luftetur. Effektivt, avslappende og moro!

⏹  Biblioteksdate. 📚 Å besøke det lokale biblioteket er et perfekt (og mer tidseffektivt) alternativ til en museumsdate.

⏹  Treningsdate. Avtal å treffes på treningssenteret og ta en økt sammen. Hvis dere ikke trener på samme senter har de fleste steder en «ta-med-deg-en-venn»-ordning.

Lykke til! ❤️