6 datingtriks alle menn må kjenne til

Skrevet i: 

Datingtips

6 datingtriks alle menn må kjenne til

Hvordan vinner du en kvinnes hjerte? Selvfølgelig er det ekstremt individuelt, men det er likevel noen grunnleggende ting å holde styr på … Disse 6 datingreglene bør alle menn kjenne til:

1. La telefonen være! Å sitte og sjekke Facebook og andre sosiale medier på en date er aldri greit, og spesielt ikke på en første date. Vær også forsiktig med å teppebombe henne med tekstmeldinger direkte etter daten. En «Takk for en hyggelig date, la oss gjenta det» er alltid hyggelig, men ro deg ned etter det …. Mange mener at kvinner synes det er påtrengende når menn viser sin interesse altfor tydelig.

2. Fram med toalettbørsten! Skal du ha date hjemme hos deg? Yes! Da må du forberede deg godt. Pass på at det er skinnende rent første gang ditt nye kvinnelige bekjentskap besøker deg. Sats på å vaske kjøkkenet og badet ekstra nøye og få unna skittentøy fra gulvet.

3. Vær høflig mot servitøren. Kvinner synes høflighet er ekstremt tiltalende. Altså høflighet som er ekte og reell og sitter i ryggraden – døgnet rundt. Høflighet mot alle, og ikke bare den du er interessert i eller på en date med. At du er høflig mot taxisjåføren og servitøren er med andre ord minst like viktig.

4. Få henne til å føle seg utvalgt. Når du nettdater og kontakter en ny kvinne, må du være nøye med å skrive noe som er unikt for nettopp henne. Hvis det står ”Hei! Hva driver en stilig dame som deg med akkurat nå?” kan man lett få følelsen av at dette har du sendt til minst 100 andre kvinner før. Kontakt heller færre, men legg ned litt mer tid på en unik melding. Ta en titt i fotoalbumet hennes eller les profilteksten hennes. Kanskje blir det i stedet en melding som ”Hei! Ser at du har vært i India. Spennende! Jeg har alltid drømt om å reise dit. Har du noen tips om severdigheter jeg ikke må gå glipp av?»

5. Vær en fyr som folk liker å omgås med. Selvsagt skal du ikke satse på falsk markedsføring av deg selv. Men man kan jo fokusere litt ekstra på de gode tingene i starten … Jenter liker vanligvis tanken på å være sammen med en fyr som mange ønsker å henge med. Derfor kan du gjerne ta henne med til et sted hvor du kjenner mange folk. Ikke glem å presentere din kvinnelige ledsager for vennene dine.

6. Ikke snakk bare om deg selv. Det kan føles vanskelig å snakke med folk i blant, og da kan det lett skje at du bare babler videre om deg selv. Men når det gjelder en første date, og du i utgangspunktet ikke vet noen ting om personen som sitter overfor deg, er det jo kjempeenkelt å være nysgjerrig og stille spørsmål. Det er bare å kjøre på – de fleste kvinner elsker å få spørsmål om seg selv.

Lykke til!