6 herlige oktoberdater

Skrevet i: 

Datingtips

6 herlige oktoberdater

Ikke bli deprimert selv om vi går mot mørkere tider. Gjør i stedet høsten til årets koseligste årstid. Som singel er det en perfekt tid for superherlige dater!

Oktober må være en av de beste tidene for dating. Nå er sommeren definitivt over, og mange har bestemt seg for virkelig å gjøre alt for å finne noen å dele livet med.

Møteplassen har vi fått mange nye single som bare lengter etter å gå på herlige dater i oktober. Minst én date i uken burde være målet for alle single! Trenger du inspirasjon til hva dere kan finne på?

Vi har laget en liste med 6 herlige oktoberdater som kan planlegges straks:

1. Lag mat sammen. Gå på det lokale torget eller i mathallen, og handle inn litt forskjellig av høstens fine råvarer. Kjøp en flaske vin, og dra hjem og lag en virkelig god hjemmelaget høstmiddag.

2. Besøk en eplesaftprodusent. Uansett om dere har mye epler eller ikke, er det koselig å besøke et safteri. De har ofte salg av eplemost, og noen ganger finnes det også en kafé i tilknytning til safteriet. Lag deres egen eplemost, eller kjøp ferdig most.

3. Besøk et naturreservat. Lag en koselig matpakke med kaffe, smørbrød og boller. Ta turen til nærmeste naturreservat, og gå rundt og nyt de vakre fargene og den friske luften. Finn et fint sted å spise matpakken. Utrolig koselig, og smørbrødene har aldri smakt bedre.

4. Gå på spa. Bestill en halv eller en hel dag på spa. Begynn med frokost, før dere tar et herlig bad i boblebassenget.

5. Se en romantisk komedie. Hvis man skal gå på kino, er dette den perfekte tiden! Utvalget av romantiske komedier pleier å være stort! Avslutt med å dele en pizza etterpå.

6. Inviter på luksuriøs varm sjokolade. Det finnes mange aktiviteter å velge mellom når det er høst, men aller helst vil vi nok kose oss. Kjør kosen mer luksuriøs med hjemmelaget varm sjokolade. Bland mørk sjokolade, kakao, vaniljesukker og varm melk til du får den smaken du vil ha. Topp med marshmallows og krem. Tenn noen lys og varm opp noen kanelboller, så er du i mål!