8 ting alle burde vite om dating

Skrevet i: 

Datingtips

8 ting alle burde vite om dating

Klar til å begynne å date? For å forberede deg ekstra godt har vi laget en liste med 8 ting du bør vite og huske på til fremtidige eventyr.

❤️ Dating skal være gøy! Uansett om du nylig er kommet ut av et forhold, eller har vært singel i lang tid så er det alltid morsomt å date og møte nye mennesker. Skulle det bli helt katastrofe så har du alltid lært noe, og fått en morsom historie å fortelle vennene dine. Bare kjør på og ha det gøy!

❤️ Ikke vent for lenge med å møtes. Det er bedre å møtes ganske raskt etter at dere har begynt å prate med hverandre hvis du synes at han eller hun virker interessant enn å vente i flere uker før dere møtes og så bli skuffet.  Akkurat nå har vi uvanlig mange datinglystne single på Møteplassen!

❤️ Hvis du liker noen, så vis det! Det er bare sååå 2015 å spille kostbar. Vis det hvis du liker noen! Da er det enklere å bli kjent med hverandre.

❤️ Kjærlighet kan faktisk vokse fram. Vi har alle hørt historier om hvordan to blikk fant hverandre, og at de levde lykkelige sammen resten av livet. Selv om det høres fint ut så er det ofte ikke helt slik det foregår i virkeligheten. Våg å gi alle du dater en ærlig sjanse – gå på 2–3 dater og se hva som skjer før du bestemmer deg.

❤️ Prøv å gjøre noe morsomt og annerledes sammen. Dropp den klassiske gåturen eller kafébesøket. Våg heller å gjøre noe der dere kan bli litt bedre kjent med hverandre, som å spille padel, gå på utstilling eller leie kajakk.

❤️ Ikke ha fokus på å finne den store kjærligheten. Hvis målet ditt før hver date er å finne den store kjærligheten så vil du møte opp med veldig høye forventninger som det antakelig ikke er mulig å oppfylle sånn med en gang. Innta i stedet en annen holdning, og tenk at daten handler om å ha det gøy og lære noe nytt. La ting få ta litt tid, og glem ikke å ha det gøy underveis!

❤️ Hvis det ikke føles riktig, så er det heller ikke det. Våg å gi den andre to eller tre dater, men hvis du etter dette merker at det fortsatt ikke føles riktig så er det antakelig heller ikke det. Gå videre, finn noen som får deg til å føle deg bra, og som du lengter etter å møte igjen.

❤️ Sats på mange bilder. Når du dater på Møteplassen er det viktig å ha mange flotte bilder av deg selv. Selv om det er innsiden som til syvende og sist gjelder er disse bildene førsteinntrykket andre får av deg. Last opp mange bilder, og velg gjerne bilder som sier litt om hvem du er som person.

Lykke til med datingen – det kommer til å gå helt galant! Har du spørsmål eller funderinger skal du vite at vi på Møteplassen alltid er her for deg!