Din guide til kjærlighet i 2022

Skrevet i: 

Singel i Norge

Din guide til kjærlighet i 2022

Det er høysesong på Møteplassen, og nå er det ekstra mange som lengter etter å ha det koselig og fine dater! Vi har samlet våre beste tips til hvordan DU finner kjærligheten i 2022.

Nå er antallet medlemmer på det høyeste, og mange er «på hugget» og vil virkelig bli kjent med andre seriøse single. Det er med andre ord en god tid for å gjenoppta datingen og virkelig gi alt…

Kjærlighet 2022 – tenk på dette:

❤️ Slutt å lete etter «din type». Vi har nok alle et bilde av hvordan «vår type» ser ut. Men slutt å let etter det bildet du har i hodet, og gi alle en ekte sjanse. Det fører kanskje til at du blir utrolig forelsket i noen du ellers ikke ville sett på. Det er lurt å ta matchingtesten på Møteplassen. Da får du vitenskapelig hjelp til å finne single som passer for nettopp deg.

❤️ Kontakt mange og våg å ta det første steget. Du har ingenting å tape!

❤️ Ta ikke alt så alvorlig. Ikke bli lei deg hvis du ikke får svar, eller det ikke stemte helt på daten. Alt er en erfaring, og noen ganger tar det litt tid å komme i gang.

❤️ Avslutt det som har vært. Slipp det gamle og se fremover. Hvis du ikke har kommet over din forrige partner er du ikke åpen for ny kjærlighet. Gi slipp på eksen ved å kvitte deg med gaver, slette e-poster og fjerne telefonnummeret fra mobilen. Prøv å være takknemlig for det forholdet ga deg, og tilgi om du ble såret.

❤️ Bilde, bilde, bilde! Det kan ikke sies for mange ganger. I 2022 er et tydelig, nylig tatt, smilende og hyggelig profilbilde en forutsetning for å lykkes! Vær heller ikke sparsom med bilder i albumet.

❤️ Vær aktiv! Skriv innlegg, last opp bilder, reager på innhold fra andre single og finpuss på profilteksten din. Jo mer aktiv du er, desto flere single er det som får øynene opp for nettopp DEG.

❤️ Ikke gi opp. Se hver ny kontakt som en mulighet til kjærlighet, men også til vennskap og en mulighet til å utvikle deg som person. Noen ganger lar den ekte kjærligheten vente på seg. Hos Møteplassen har vi mange eksempler på single som var sååååå nær ved å gi opp rett før de traff sitt livs store kjærlighet. Tenk om de bare hadde visst det – at rett rundt hjørnet ventet han eller hun som forandret alt… ❤️