De beste tipsene til single på valentinsdagen ❤️

Skrevet i: 

Singel i Norge

De beste tipsene til single på valentinsdagen ❤️

Singel på valentinsdagen? Bruk dagen til å spre kjærlighet til dine medmennesker. Vi har samlet noen herlige tips til hvordan du får mest mulig ut av «feelgood»-stemningen denne dagen!

❤️ Send et postkort eller håndskrevet brev! For hvor utvalgt og spesiell føler man seg ikke dersom man får en HÅNDSKREVET hilsen i våre dager? Skriv noen hyggelige ord til bestemor, bestevennen din eller andre som betyr mye for deg.

❤️ Gjør noe som føles godt i hjertet. Benytt anledningen til å gjøre noe hjertelig som får deg til å føle deg litt ekstra varm innvendig. Kanskje du kan hjelpe noen med handleposene eller gi et bidrag til en veldedig organisasjon? Det spiller ingen rolle om det er stort eller smått, så lenge det er godt.

❤️ Spre kjærlighet til andre single. På Møteplassen er det alltid litt ekstra koselig på valentinsdagen. Benytt sjansen til å flørte og sende kjærlige hilsener til andre single. Opplev fellesskapet!

❤️ Gå på date. Vær tidlig ute og inviter til en date på valentinsdagen. Da blir det litt ekstra romantisk. Men sats gjerne på noe avslappet hvis det er første gangen dere møtes, og vent heller med treretters og stearinlys til senere. En fin spasertur som avsluttes med et kafébesøk kan bli vel så koselig! Og du kan gjerne gi daten din en rose siden det er valentinsdagen!

❤️ Ha julegaveleken à la valentinsdagen. Du har vel hørt om julegaveleken? Nære og kjære skriver navnet sitt på hver sin lapp. Etterpå trekker hver enkelt en lapp. Navnet som står på lappen du trakk er den du skal kjøpe en gave til. Denne leken passer perfekt sammen med vennegjengen eller kollegene på valentinsdagen.

❤️ Gjør dagen til DIN dag. Valentinsdagen er faktisk en helt vanlig mandag. Så hvorfor ikke bare benytte sjansen til å kose deg i sofaen, ta et bad eller vindusshoppe i byen? Det stilles jo ingen krav så lenge du er fornøyd med dagen din.

Ta vare på deg selv, og husk at du er FANTASTISK!