Finn kjærligheten 2024

Skrevet i: 

Datingtips

Finn kjærligheten 2024

Har du bestemt deg for at dette er året hvor du vil gjøre alt for å finne noen som passer perfekt for akkurat deg? Det er på høy tid å sette i gang. Følg Møteplassens actionplan nedenfor, med mål om å finne kjærligheten i løpet av 2024. Det vil øke mulighetene dine, vi lover!

Bruk tid på forarbeidet. Skriv en grundig profiltekst, og ha flere tydelige og nylig tatt bilder. Prøv å skille deg ut, vær positiv og velg bilder med omhu. Spør en venn hvilke bilder de synes gjenspeiler deg best! Husk at det bare tar sekunder for den andre parten å bestemme seg for om de vil se resten av bildene dine, og eventuelt sveipe til høyre når de ser det første bildet. Prøv å vise forskjellige sider av deg selv og livet ditt, og vær alltid med på alle bildene!

Ta deg tid til å reflektere før du går inn på Møteplassen. Hvem leter du etter? Hva trenger du? Date produktivt, og våg å vise hva du søker slik at du tiltrekker deg rette personer. Vær nysgjerrig når du tar kontakt, våg å stille spørsmål og vær åpen for å bli kjent med nye mennesker!

Ta datingen med ro, og gjør det ikke til noen stor greie. Selvfølgelig er det viktig å være aktiv – men når du først kommer i gang, prøv å ha en avslappet innstilling. Gå inn med innstillingen om at det er gøy å bli kjent med nye mennesker – så blir det som det blir.

En date på gang? Husk å vise deg fra din beste side, kom i tide, vær interessert i daten din og hold energien oppe. Vær oppmerksom og omsorgsfull. Date i omgivelser der du føler deg komfortabel.

Gi alle en sjanse. Noen ganger kan man være så opptatt av å lete etter drømmeprinsen at man går glipp av mange perler på veien. Prøv å gi alle du møter en real sjanse!

Sett delmål. For eksempel «ta kontakt med ti nye single i uken, og gå på minst en date i uken». Det kan også være «legg ut minst ett nytt bilde av meg selv hver måned».

Vær åpen for kjærlighet. Kjærlighet er en prosess, og man føler vanligvis ikke kjærlighet med en gang, den utvikler seg over tid. Å være åpen for kjærlighet er en forutsetning.

Bruk Møteplassens dyptgående matchingtest. Her kan mange nye dører åpnes. Vi har flere eksempler på par som har møttes takket være matchningstesten, og som aldri ville lagt merke til hverandre ellers.
 
Nå setter vi i gang! Har du spørsmål eller funderinger, er vi på Møteplassen alltid her for deg!