Datingråd for single mødre – våre beste tips

Skrevet i: 

Datingtips

Datingråd for single mødre – våre beste tips

Føler du deg litt rusten når det gjelder å date? Og hvordan vet man at man er klar? Og ikke minst, hva skal barna si? Du kan ta det med ro – vi har samlet våre beste tips for deg som begynner å bli klar til å date igjen!

Vær ærlig. Vær tidlig åpen om din livssituasjon når du dater. Da gir du personen du dater muligheten til å vurdere om hen er klar for å involvere seg i en ny familie eller ikke.

Sats på app-dating. Å bruke dating-apper er ofte både billigere og mer praktisk enn å møte noen ute. Last opp et fint profilbilde på Møteplassen, og fortell litt kort om deg selv, så er du i gang!

Ikke ha dårlig samvittighet for at du dater. Barna dine vil ha en glad mamma, det er det viktigste.

Du fortjener litt luksus! Se på datene som en mulighet til å komme bort fra kjedelig hverdagsmat for en kveld, og en sjanse til å gjøre alt det som er vanskelig å gjøre sammen med barna.

Ikke vis bilder av barna med en gang. Eller prøv i det minste å unngå det. Husk at de fleste ikke er så interessert overfor barn de aldri har møtt.

Ikke ha for store forventninger. Hold forventningene nede når du dater, klikker dere så klikker dere. I verste fall blir det en morsom historie å fortelle vennene dine etterpå.

Vent med å introdusere barna. Å holde barna utenfor en ny og fortsatt usikker relasjon, reduserer risikoen for at de senere havner i en situasjon der de føler seg skuffet eller avvist. Når du kjenner at forholdet begynner å bli seriøst, kan du introdusere barna for din nye kjærlighet. Ha tålmodighet, og sett alltid barnas velbefinnende først!

Ikke glem å ha det gøy! Ta det ikke så alvorlig, og ikke glem å ha det gøy på veien. Du har ingenting å tape – men alt å vinne!