Dater som barna kan være med på

Skrevet i: 

Datingtips

Dater som barna kan være med på

Dater du og er en singel aleneforelder? Da vet du at det ikke er særlig enkelt å klemme inn en date mellom hentingen i barnehagen, fotballtreninger og leggetider…

En stor fordel er å velge seriøs nettdating slik at du kan få mange spennende kontakter fra sofaen hjemme. Å springe på byen er ikke så enkelt å få til, og det frister sikkert ikke så mye heller. Men selvsagt vil du date IRL også!

De første møtene er kanskje bra om du kan få til alene (lunsjdate?), men om forholdet begynner å bli mer seriøst kan du faktisk prøve å ta med barna på en date.

7 dater som passer singelforeldre og deres små ❤:

1. Piknik! Om været er ok så ta med daten og barna på en piknik! Pakk ned noe som barna kan leke med, en fotball og kanskje en drage å fly med? La barna være med å forbered piknikkorgen. Gøy og avslappet!

2. Besøk en dyrepark. Å besøke en dyrepark på daten er perfekt for singelforeldre! Spasere rundt, spise is og bare ha det gøy sammen.

3. Gå på museum. Å oppdage nye ting sammen er spennende. Velg et museum som er noenlunde barnetilpasset – der man kan eksperimentere eller kanskje kle ut seg til en historisk person?

4. Et besøk i svømmehallen. Det kreves kanskje at dere har møttes noen ganger for at det ikke skal føles rart eller til og med litt ubehagelig. Men lek og plask bruker både små og store å sette pris på.

5. Bowling. En sport der alle kan være med og det er en avslappet måte å omgås på. Avslutt med litt god mat og ettersnakk om «kampen».

6. Tacokos! Om dere føler at det begynner å bli ordentlig seriøst kan en tacokveld hjemme være koselig. Både barn og voksne hjelper til med å lage maten og dekke fint på bordet.

7. Gå på konsert eller en fotballkamp. Gå på en familievennlig konsert, eller hvorfor ikke, om du har idrettsinteresserte barn, fikse billetter til en spennende fotballkamp?

 

Håper dere får det gøy!