Kunsten å sjarmere noen…

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Kunsten å sjarmere noen…

Har du noe på gang, men er usikker på hvordan du skal få personen til å falle for deg? Les våre tips om hvordan du skal få han eller henne til å se hvor fantastisk du er…

Det finnes tross alt noen velprøvde metoder som øker dine muligheter til å sjarmere selv den mest motstandsdyktige. Våre tips er vel verdt å prøve ut.

Slik får du den du dater til å falle for deg:

1. Vis din interesse klart og tydelig, men ikke være for smiskete. Et enkelt «Hei, hva har du på tapeten i dag?» rekker ofte lengre enn hva man tror.

2. Behold øyekontakten. Når dere er på en date – prøv å hold øyekontakten så lenge som det er mulig. Selv om nervøsiteten gjør at det er fristende å se bort – prøv å motstå det og behold øyekontakten når dere snakker sammen.

3. Vær interessert. Still mange spørsmål, og vær interessert i det daten din forteller. Ved å være en god lytter kan man komme langt.

4. Få din date til å føle seg spesiell og prissatt. Et vanlig problem i mange forhold er at man ikke føler at man blir satt pris på av sin partner. Så pass på å flørt med den du dater, og vis at du setter pris på både de små og store ting han eller hun gjør.

5. Hold kontakten levende. Når dere har begynt å skrive med hverandre så prøv å hold så tett kontakt som mulig slik at dere alltid er i hverandres tanker…

6. Smil! Studier viser at glade mennesker som smiler mye oppleves som attraktive. Så vis frem ditt vakreste smil og den du dater vil lettere kunne falle for deg.

7. Fang opp hva daten din er engasjert i. Når daten snakker om noe som han eller hun er veldig engasjert i – heng på og vis at du setter pris på temaet. Da er det større sjanse for at din date blir forelsket i deg…

Sist, men ikke minst, så får man ikke glemme at om det er rett så bruker det å være lett. Gjør det ikke mer vanskelig enn det er.. 😉

Lykke til!