Sjekkliste: 5 bilder alle burde ha på profilen sin

Skrevet i: 

Datingtips

Sjekkliste: 5 bilder alle burde ha på profilen sin

Bra bilder kan utgjøre en stor forskjell når man dater seriøst. Men hva er egentlig et bra bilde?

Vi har samlet de 5 viktigste bildene som alle burde ha på profilen sin.

SJEKKLISTE:

✔️ Et nylig tatt profilbilde. Antageligvis det absolutt viktigste bildet – det er med dette bilde du virkelig har mulighet til å få single til å bli nysgjerrige og ville lese mer om deg. På bildet skal du vise hvordan du ser ut nå. Bildet må være skarpt og du bør se glad ut!

✔️ Helfigurbilde (obs! ikke naken og avkledd!). Helst unngå undertøy, utfordrende poseringer og soveromsbilder. Et koselig ferie- eller hverdagsbilde fungerer utmerket – det viktigste er at du viser deg selv i helfigur.

✔️ Interesse-bilde. Ha med MINST ett bilde som viser en av hobbyene eller interessene dine. Et bilde der du spiller et instrument, maler, koser med hunden, lager mat…

✔️ Årstidsbilde.
Legg ut nye bilder ofte! Det er ikke sånn at profilen din er ferdig bare fordi du har laget den. La det skje nye ting ofte! Hver gang du laster opp et nytt bilde blir du også synlig i for single i singelstrømmen «Nye hendelser» på Møteplassen. Ta et bilde av deg selv foran blomstrende epletrær om våren. Ved juletider passer det med et bilde der du pynter huset. Ja, du skjønner tegningen 😉.

✔️ Hverdagsbildet.
Del mange bilder av deg og hverdagen din. Andre single er nysgjerrige på hvordan hjemmet ditt ser ut, hva du gjør på jobben og hva du spiser… Alle innblikk som gir et tydeligere bilde av hvem du er som person og hvordan livet ditt er, er bra!

Her får du flere tips om hvordan du tar et bra profilbilde>>>>

Vi på Møteplassen ønsker deg lykke til! ❤️