Oppfyller daten kravene for et langsiktig forhold?

Skrevet i: 

Matching

Oppfyller daten kravene for et langsiktig forhold?

Leter du også etter et langvarig og seriøst forhold? I dag tar vi opp noen av de viktigste tingene som utgjør grunnlaget for et sterkt og langsiktig forhold.

Dette bør du lete etter:
• God kommunikasjon – Det er en grunn til at god kommunikasjon anses for å være «the thing» i et godt forhold. Kan dere snakke med hverandre og virkelig forstå hverandre har dere god mulighet til å lykkes på lang sikt.
• Felles interesser – At man har visse ulike interesser som styrker dere individuelt er bra for dere som et par, men hvis dere vil bygge et sterkt partnerskap er det en fordel at dere har interesser som dere gjerne deler med hverandre.
• Samme mål – Skape familie og/eller reise verden rundt? Leve storbylivet eller ha hytte på landet? Det er viktig å ha samme visjon om hvor dere er på vei dersom dere skal lykkes med å satse på en fremtid sammen.
• Lignende verdier – Det er utrolig viktig at dere deler de mest grunnleggende verdiene.

Synes du fortsatt at det er vanskelig å finne den rette? Da anbefaler vi deg varmt å ta matchingstesten vår! Møteplassens matchingstjeneste øker sjansene dine for et mer langvarig og lykkelig forhold. Etter at du har fullført testen får du forslag til mange single som passer for deg. Så smidig og bra!

Her kan du lese om Maria og Lasse som møtte hverandre via matchingstesten>>

Lykke til!