Profilbilde – hvordan velge det perfekte bildet

Skrevet i: 

Nettdating

Profilbilde – hvordan velge det perfekte bildet

Om det er noe du virkelig skal legge litt tid på når du dater på nettet så er det å laste opp et bra profilbilde. Vi har samlet noen grunnleggende ting som du kan tenke på.

Om du virkelig er seriøs i jakten på kjærligheten så finnes det ingen snarveier. Med et bra profilbilde åpnes mange nye dører, og ærlig talt – skulle du selv legge din tid på en person som ikke har noe bilde? Sannsynligvis ikke.

Akkurat som med profilteksten gjelder det å finne en bra balanse mellom det å gi et bra førsteinntrykk og samtidig vise et realistisk bilde av deg.

Dette er våre beste tips for et vellykket profilbilde

  • Velg et bilde som du synes viser hvem du er – det skal være realistisk.
  • Bruk et relativt nytt bilde. Ingen er interessert i å se hvordan du så ut for noen år siden – selv om du mener at du ikke har forandret deg så mye.
  • Velg et tydelig ansiktsbilde som profilbilde, og legg gjerne helkroppsbilder i ulike situasjoner inn i ditt fotoalbum.
  • Det som våre singler først legger merke til er øynene så ta et bilde der man kan se inn i dine vakre øyne!
  • Tenk på lyset og skarpheten i bildet. Mørke og utydelige bilder får ikke mye oppmerksomhet.
  • Ha en rolig bakgrunn. Oppmerksomheten rettes lettest mot deg om du står fremfor en nøytral bakgrunn. Rot, eller for mye som skjer i bakgrunnen, kan være forvirrende og drar fokus bort fra deg.
  • Tenk på vinkelen. Å ta et bilde nedenfra og opp blir sjelden særlig vellykket.
  • Undersøkelser viser at vi har lettere for å ta kontakt med glade personer. Så vis gjerne opp ditt smil for våre single!

Synes du fortsatt det er vanskelig å velge bilde? Da kan det være en god idé å spørre dine venner om hvilket bilde de synes du skal velge.

Sist – men ikke minst: tenk kvalitet OG kvantitet! For å maksimere dine muligheter til å finne kjærligheten bør du legge inn flere bilder i ditt fotoalbum. Våre single vil se deg i ulike miljøer, og du får muligheten til å vise hvem du er og hvilke interesser du har.

Masse lykke til!