Dating etter en pandemi – nå lengter fler enn noensinne

Skrevet i: 

Datingtips

Dating etter en pandemi – nå lengter fler enn noensinne

Pandemien har vært utfordrende for alle single rundt om i landet – «treff bare personer i egen husstand». Eeeh, jaaa? Derfor er datinglivet mildt sagt satt på sparebluss for mange. Men nå er endelig de fleste vaksinert, og forhåpentligvis kan kjærligheten begynne å spire igjen.

Møteplassen merker vi tydelig at stadig flere lengter etter å date IRL, og at mange leter etter seriøse kontakter. Til tross for at veldig mange har datet digitalt under pandemien – og kanskje fått til en og annen spasertur med koronaavstand – lengter mange nå etter et litt mer «vanlig datingliv». Mange single på Møteplassen føler seg sikrere på hva de leter etter, og de føler seg mer klare for et seriøst forhold.

Ting å gjøre på daten i høst

Veldig mange av de som er fullvaksinerte er nå klare for å date IRL – mer enn noensinne.

Her er noen forslag til hva dere kan gjøre på en høstdate:

1. Kakao og boller. Bak eller kjøp noen kanelboller. Fyll kakao på termosen, og møt daten i en hyggelig park, eller et annet koselig sted. Vanskeligere trenger det ikke være!

2. Konsert eller teater. Når vinden uler, og det begynner å bli ruskete ute, kan det være koselig å ta med daten på et lite og intimt sted for å høre på en konsert, eller hvorfor ikke en teaterforestilling? Gjerne der opplevelsen kan kombineres med god mat og drikke.

3. En spasertur. På en fargesprakende dag når bladene rasler under føttene kan det være utrolig romantisk å ta en spasertur med daten. Avslutt med en deilig suppe på kafé, eller ta en take away-kaffe på en benk.

4. Gå på utstilling. Om høsten er det som regel ulike utstillinger de fleste steder. Ta en tur og se – og del erfaringer og tanker med hverandre. Det er avslappende, og dere får et naturlig samtaleemne.

5. Lag mat. Hvis dere har datet en stund, og det er tid for en hjemmedate, er det koselig å lage mat sammen. Prøv en ny oppskrift, tenn noen stearinlys og drikk en god vin mens dere lager mat. En perfekt måte å bli bedre kjent med daten på!

Ha en koselig date, ønsker vi på Møteplassen ❤️❤️❤️