Slik får du forholdet til å vare

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Slik får du forholdet til å vare

Vil du også ha et seriøst forhold som varer? Da er det mye å tenke på. Vi på Møteplassen har samlet våre beste tips for at ditt neste forhold skal vare livet ut.

❤️ Når du leter etter en livspartner og ikke raske flørter – sørg for å være tydelig på det. Fortell i profilen hva du søker etter slik at det ikke blir noen misforståelser. Sørg også for å befinne deg på et sted som ikke oppmuntrer til raske forbindelser. På Møteplassen leter de aller fleste etter et seriøst forhold – noen å komme hjem til.

❤️ Snakk mye. Det er en sammenheng mellom god kommunikasjon og kjærlighet som varer.

❤️  Krangle med varme. Ja, man kan være uenige. Og man kan sutre. Det som virkelig teller er om det oppveies av positive følelser – humor og varme. Prøv å ikke bruke harde, kategoriserende ord om partneren din.

❤️ Aksepter ulikheter. Mange konflikter i forhold kan ikke løses permanent. Det handler om uenigheter som bunner i at man har ulike personligheter. For eksempel om han vil ut og treffe folk, og hun foretrekker å kose seg hjemme. Eller hvis han blir stresset av å ha mye å gjøre, og hun blir gal hvis det ikke skjer noe. De parene som aksepterer hverandres ulikheter og finner strategier for å forholde seg til dem, blir ofte lykkeligere sammen.

❤️ Se partneren din. Hold romantikken og kjærligheten levende ved innimellom å overraske partneren din med noe ekstra hyggelig. Kjøp en liten gave, by på favorittfrokosten eller send en søt SMS. Små ting som gjør stor forskjell.

❤️ Vær snille og ydmyke mot hverandre. Når dere har vært sammen en stund er dere antakelig veldig komfortable i hverandres selskap. Da har dere kanskje også mistet litt av det som var spennende i begynnelsen. Du trenger ikke å overdrive – det holder med å si takk når partneren din har tatt oppvasken eller vasket bilen. Si noe hyggelig når du ser at han eller hun anstrenger seg – det settes det garantert stor pris på.

❤️ Vær hverandres beste venner. Nøkkelen til et nært kjærlighetsforhold er å også være venner. Når den første forelskelsen og tiltrekningen avtar må man gå enda dypere i forholdet og komme hverandre nærmere, ikke bare fysisk. Par som gjør meningsfulle ting sammen, og som ikke slutter å være nysgjerrige på hverandre, får et sterkere forhold.