Linn og Jesper

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

Linn og Jesper

Det kan være en god idé å ta seg tid til å ta Møteplassens vitenskapelige matchingtest. Det gjorde Linn og Jesper, og de matchet hele 98 prosent!
– Det fikk oss til å begynne å skrive til hverandre, og resten er historie, sier paret.

Nesten nøyaktig samtidig tok de kontakt ved å sende en melding.
– Det var nok akkurat på sekundet – så det var en god første ting å snakke om – at vi våget å ta kontakt med en gang. Vi begynte deretter å snakke i telefon, og etter at jeg kom hjem fra en reise med mine døtre var det på tide å møtes for første gang, forteller Linn, som var alenemor til to døtre, da 3 og 8 år gamle.Jesper har tre sønner, på det tidspunktet 5, 6 og 8 år gamle. Når han kom i kontakt med Linn, følte han at det nesten var for godt til å være sant.
– Jeg husker at da jeg så Linn, tenkte jeg at det ikke ville bli noen flere stevnemøter. Hun var utrolig vakker, og hadde en sprudlende personlighet. Om hun var vakker på profilbildet, morsom og åpen når vi snakket via Møteplassen – overgikk hun alt det i virkeligheten. Jeg tenkte at hun hadde blitt matchet feil med meg, sier Jesper om det første stevnemøtet som inkluderte både en spasertur og kaffe.

Har vært et par i ti år

Linn og Jesper har nå vært et par i ti år, og skaper stadig nye minner sammen.
– Vi elsker å reise sammen så det har vi gjort mye, sier Linn, som synes livet sammen med Jesper har mange fordeler:
– Jesper er min absolutte største støtte i livet. Han er omsorgsfull, modig, åpen, løsningsorientert og kjekk. Jeg har aldri følt meg så trygg, elsket, verdsatt og vakker. Han får meg til å være mitt beste jeg, og sørger alltid for at jeg og barna har det bra. Han er en fantastisk pappa og bonuspappa til våre fem barn, sier hun.
Jesper mener at han verdsetter at Linn er glad, utadvendt, positiv og veldig kreativ.
– Hun ser muligheter i alt, og det er ingenting hun ikke er villig til å prøve. Jeg elsker at hun er positiv til alt, lett å tulle med og tar aldri noe personlig. Hun er like sprudlende og vakker som da vi møttes!

Linn og Jespers beste tips for å holde kjærligheten i live
• Kommuniser. Det har hjulpet oss enormt.
• Fortsett å date. Vi prøver å gå på stevnemøter et par ganger i måneden. Gå ut og spis sammen, bestill hotell, dra på spa eller finn på noe annet nytt og spennende.
• Del hverandres interesser. Vi er veldig forskjellige, og har veldig forskjellige interesser. Likevel som vi kan sette pris på å få tid for oss selv med våre egne interesser, prøver vi også å være åpne for partnerens interesser. Å ikke bestemme på forhånd at det kommer til å bli kjedelig. Noen interesser kan faktisk bli felles hvis man er åpen for mulighetene.
• Fortsett å være intime med hverandre. Man kan lett havne i mønstre der sex er noe man «bør gjøre» i stedet for noe man vil gjøre. Men med åpen kommunikasjon om fantasier og ønsker, å utforske nye ting og være spontan, kan sexlivet fortsette å være spennende. Det er selvfølgelig perioder der dette er vanskeligere.

LINN ❤️ JESPER
Yrker: IT-arkitekt (Jesper) og arbeid innen skolen (Linn).
Alder: Linn er 40 år og Jesper er 50 år.
Familie: Fem barn.
Interesser: Jespers interesser er fotografering og spillutvikling, Linn setter pris på å være ute i naturen.