De beste tipsene for dating i høst

Skrevet i: 

Datingtips

De beste tipsene for dating i høst

Kjøligere og mørkere dager vekker kosefølelsene i oss. For å finne kjærligheten i høst gjelder det å avtale herlige dater. Her har vi en liste med konkrete aktiviteter for en date som du ikke får gå glipp av i høst:

-Lage mat – Lag sushi, en god høstgryte eller hjemmelaget pizza sammen

-Gå på SPA – Om du vil ha en mer luksuriøs date i høst, og maksimere kosestunden – gå på SPA. Garantert hett!

– Få opp temperaturen på treningssenteret – Ta en treningstime sammen! Gøy, avslappet og enkelt. Eller inviter daten ut på en joggetur?

– Spasertur – En klassisk spasertur er aldri feil. Kle dere varmt, nyt av alle farger og avslutt kanskje dagen med en varm kopp kakao på en koselig cafe.

– Inviter til frokost – Tenn litt stearinlys og by på frokost før jobben en helt vanlig tirsdag morgen. Hverdagsluksus som garantert er oppiggende.

– Fikse hjemme – På høsten vil man gjerne stelle litt i hjemmet. Be daten din om hjelp med å skru sammen det der som du slepte med deg hjem fra Ikea for en stund siden. Tapetsere en fondvegg sammen, eller rake litt løv i hagen.

– Filmkveldsmaraton – Kanskje ikke det mest kreative forslaget, men er det ikke koselig når det er mørkt og dere sitter nær hverandre.. La daten velge film først – og så velger dere hver deres film etter det. En persons filmsmak kan si mye om en person!