Nordmenn er åpne med at de dater på nettet

Skrevet i: 

Nettdating

Nordmenn er åpne med at de dater på nettet

Dater du på nettet? Jaha, du også!
I dag er dating på internett en naturlig måte å treffes på og absolutt ingenting som er tabubelagt. Nesten 80% av norske single er åpne med at de dater på nettet.

Møteplassen åpnet i Norge 2003 og er en av nordens eldste og største datingside med ca 140 000 aktive medlemmer.
Nylig spurte vi våre medlemmer om de var åpne med at de dater på nettet, og hele 79 prosent svarte ja.
-Jeg tror de fleste kjenner noen i dag som dater på nettet, eller som har møtt noen på nettet. Du er snarere en outsider om du er singel og ikke dater på nettet, sier Emma Bengtsson – markedsansvarlig på Møteplassen. 79 prosent svarte at de var åpne med at de dater på nettet, hvor 33 prosent av dem bare forteller dette for noen de kjenner godt.
– Jeg tror de fleste er åpne overfor familie og nære venner, men alle er kanskje ikke helt komfortable med å spre det ut på sin arbeidsplass, sier Emma Bengtsson.

21 prosent er ikke åpne om sin dating på nettet

Rundt 21 prosent svarte at datingen på nettet helst er noe de holder for seg selv.
– Det kan jo handle om ren beskjedenhet og ikke om status. I dag er det å date på nettet veldig akseptert og mye tyder jo på at de som har funnet hverandre på internett blir lykkeligere sammen. Mange av våre medlemmer bruker vår matchingstjeneste som gjør at man øker sine muligheter til å treffe noen som man får et lengre og lykkeligere forhold med, sier Emma Bengtsson som også deler med seg et tips til alle som gir seg ut i datingjungelen:
– I dag finnes det et hav av datingsider, og jeg oppfordrer alle til å være årvåkne i sitt valg. Fordelene med å velge en side der de single betaler for sitt medlemskap er at man får en helt annen kvalitet med seriøse medlemmer og dermed en større mulighet til å finne sann kjærlighet, avslutter Emma Bengtsson.