Dette bør du IKKE gjøre på neste date

Skrevet i: 

Datingtips

Dette bør du IKKE gjøre på neste date

Får du sjelden til en andre date? Kanskje har det bare ikke klikket, eller så gjør du den samme feilen om og om igjen når du går på date og er litt nervøs. Det er på høy tid å ta en titt på seg selv. Nedenfor finner du en liste over ting du ikke bør gjøre på neste date…

  • Du avbryter din date. Når du avbryter sender du signaler om at du ikke er interessert i å høre daten din snakke ferdig. Prøv heller å ta det rolig, og virkelig lytte til hva daten din sier. Still gjerne oppfølgingsspørsmål som viser at du er interessert – på ekte!
  • Du sjekker mobilen hele tiden. Det er veldig uhøflig. Så slutt med det!
  • Du snakker mye om penger. Vi kan være enige om at det å være gjerrig ikke er spesielt sjarmerende. Men det er heller ikke en overdreven fascinasjon for penger og status.
  • Du kommer med tusen råd. Den nedlatende stilen tar seg ikke særlig godt ut.
  • Du snakker bare om deg selv. Sukk!
  • Altså… Daten din er ikke på jobbintervju. Det er helt supert å være interessert og stille mange spørsmål til daten din, men prøv å unngå følelsen av at du lar daten fylle ut en personlighetstest. Det blir fort litt rart.

Til slutt. Prøv å være deg selv, og ikke vær for streng mot deg selv hvis det skulle gå galt. Fortell gjerne daten din at du føler deg litt nervøs… Ta det rolig og pust så kommer dette til å gå kjempefint! Vi på Møteplassen har troen på deg, og vi er her hvis du trenger noen tips! ❤️❤️❤️