Tips til en vellykket restaurantdate

Skrevet i: 

Datingtips

Tips til en vellykket restaurantdate

En middagsdate på restaurant er vanligvis noe som slår godt an! Men det er noen ting du bør tenke på. Følg tipsene våre så lover vi at dere får en uforglemmelig kveld!

Tips til restaurantdaten:

❤️ Vær nøye med valg av restaurant. Velg gjerne et sted der du har spist før og som du vet er bra. Unngå altfor hektiske steder med mye folk.

❤️ Finn ut hva slags mat din date liker. Du vil sannsynligvis ikke risikere at du inviterer en veganer til et steakhouse… Sjekk om daten din har noen allergier, eller spesielle ønsker når det gjelder mat. Det er en omtenksom gest som garantert vil bli satt pris på.

❤️ Ha kontroll på alkoholen. Et par glass vin til maten synes de fleste er hyggelig. Men pass på så det ikke blir for mye. Du vil jo ikke dumme deg ut, så begrens alkoholinntaket og hold samme tempo som daten din.

❤️ Velg datevennlig mat. Unngå klissete matretter som skal spises med hendene, og dropp løk og bønner som lett kan skape litt uro… Italiensk fungerer nesten alltid!

❤️  Vis at du nyter god mat og drikke. Vis at du er en ekte livsnyter!

❤️  Det er ikke den dyreste og flotteste restauranten som nødvendigvis er det beste valget. Det kan være like hyggelig å dele en god pizza etter en spasertur!

Ha en koselig kveld!