Fem dater som er perfekte i november

Skrevet i: 

Datingtips

Fem dater som er perfekte i november

Om sommeren er det lett å dra på piknik eller sykkeltur med daten sin, men om vinteren er disse alternativene kanskje ikke like fristende. Her er fem forslag til hva du kan gjøre på date når det er kaldt og dårlig vær!

Lag en flott middag. Tilbring en hel dag sammen på kjøkkenet. Velg en meny (3-5 retter?), kjøp inn ingrediensene som trengs, og sett i gang med å lage maten. Lag noe som er litt avansert – noe dere kanskje aldri har lagd før, og som tar litt tid. Da blir det teamwork, og vi lover at det blir god stemning!

Konsert, museum eller teater. Lær noe nytt på et museum, eller gå på teater og opplev kulturlivet. Har dere lik musikksmak? I så fall er det helt perfekt. Opplev favorittartisten deres sammen.

Ta inn på hotell. Overnatting på hotell er ren luksus, og det kan være utrolig deilig og romantisk å koble av fra hverdagen og la seg skjemme bort i nye omgivelser. Prøv å finne et rom med åpen peis for å få den ultimate kosen!

Dra til Ikea. Spis kjøttboller, finn ut hvilken interiørsmak daten din har, og hopp i sengene… 😉 Det høres kanskje kjedelig ut, men det kan faktisk bli veldig romantisk. Det er jo faktisk slike hverdagslige ting man gjør sammen som par.

Ha filmmaraton. Det trenger faktisk ikke være mer komplisert. Det å ligge under et pledd og kose seg med en film en mørk kveld er veldig undervurdert. Tenn mange stearinlys, og sett fram mye snacks.

Kos dere masse! ❤️❤️❤️