Slik kommer du deg videre etter utroskap

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Slik kommer du deg videre etter utroskap

Det er tøft å bli sviktet av en du elsker. Kanskje den personen du stolte aller mest på. Lurer du på hvordan du skal kunne stole på en ny partner igjen? Det er slett ikke rart om du er redd for å begynne å date og slippe inn en ny partner i livet ditt. Men vet du hva? Det kommer til å bli bra, det lover vi! ❤️

Lurer du på om du skal våge deg ut i datingjungelen igjen, og hvordan det i så fall skal foregå? Vil du klare å stole på en ny partner? Vi VET at det er tøft. Men vi VET også at som regel kommer man seg videre til slutt, og at det som oftest fører til noe veldig bra. Noe enda bedre.

Tips til dating etter utroskap:

❤️ Ikke alle er utro. Selv om eksen din var utro så betyr ikke det at alle andre også er det. Alle er forskjellige og fortjener en rettferdig sjanse – ikke straff eventuelle fremtidige partnere for feil som eksen din gjorde.

❤️ Ta datingen seriøst. På Møteplassen får single som leter etter noe seriøst kontakt med hverandre. Sørg for at du velger en seriøs datingtjeneste!

❤️ Utroskap er aldri din feil. Mange tar sviket tungt, og leter etter årsaker til at det gikk som det gikk. Men det er ikke du som er ansvarlig for dette så prøv ikke å ta det personlig. Det er ikke din feil uansett om du har vært sur, ofte sagt nei til sex eller hatt stygt undertøy. Det du derimot bør analysere er dårlige tegn og annen innsikt du kan lære av, og ta med deg inn i fremtidige forhold.

❤️ Du fortjener å være lykkelig. Vi forstår godt at selvfølelsen din har fått seg en skikkelig trøkk. Men du må bearbeide det, og forstå at det kommer nye tider. Alt går tilbake til normalen, og til slutt venter antakelig noe enda bedre. Du fortjener virkelig en kjærlig og trygg person, og vi lover at han eller hun er der ute!

❤️  Vær tydelig på hva du leter etter. Fortell på profilsiden din at du ønsker et seriøst forhold, og at du verdsetter personer som er trygge, ærlige og kjærlige.

Lykke til! Har du spørsmål eller noe annet du lurer på skal du vite at vi på Møteplassen alltid er her for deg. Vi har over 20 års erfaring med seriøs dating og vet hva som fungerer.