5 vanlige feil vi gjør når vi velger ny partner

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

5 vanlige feil vi gjør når vi velger ny partner

Singel igjen? 😎  Lengter du etter et forhold som varer livet ut? Vi har samlet noen vanlige feller mange går i når de velger partner. Unngå disse fellene, og du øker sjansen for et langt og lykkelig forhold!

1. Du ignorer det du ikke liker ved den nye daten din. Det er fantastisk å være nyforelsket! Det er veldig vanlig å overse de egenskapene som er mindre bra, og bare se det positive. Ok, han/hun drikker litt for mye og kommer kanskje med litt dumme kommentarer nå og da, men so what? Vi har det jo så koselig… Vårt tips er å tenke over hvordan det kommer til å bli når den nyforelskede følelsen forsvinner, og hverdagen kommer. Finnes det sider hos daten din som kanskje kan bli problematiske i det lange løpet?

2. De grunnleggende verdiene deres er FOR ulike. Visse ulikheter er bare positivt, ulikhet kan også være attraktivt. Men når det handler om de grunnleggende verdiene, hvordan dere ønsker å leve, bør de være noenlunde like.

3. Du vil bare ha «noen». Du treffer noen som er «helt ok», og du er bare sååå lei av å være alene. Da er det lett å tenke at «good enough» er bedre enn å være singel. Et tips: Det kommer ikke til å ende godt. Hvis ikke den pirrende følelsen er der i begynnelsen av forholdet, hvordan kommer det da til å føles etter 15 år? 😕

4. Dere snakker ikke om de store tingene i livet. Det er visse ting som kan skape problemer i et forhold. Én vil ha flere barn, den andre vil det ikke. Den ene parten foretrekker å være særboer, noe den andre ikke er interessert i i det hele tatt… Ta opp noen av de store tingene, og sørg for at dere er noenlunde samstemte så tidlig som mulig i forholdet.

5. Du gir slipp på hele livet ditt… Selv om du går inn i et forhold, betyr ikke det at du ikke kan beholde store deler av det vanlige livet ditt. Det burde lyse et varselsignal dersom du merker at du begynner å tilpasse hele livet ditt etter din nye partner. Hvis du bortprioriterer vennene og interessene dine – da er det grunn til bekymring. Ikke mist deg selv i din partner!

🌟 TIPS!  🌟Den beste starten, når du leter etter noen å dele livet med, er å ta Møteplassens vitenskapelige matchingtest. Da makser du sjansene for å møte noen som kan gi deg et langt og lykkelig forhold. ❤️❤️❤️