5 superromantiske datingtips du kan prøve

Skrevet i: 

Datingtips

5 superromantiske datingtips du kan prøve

Har dere datet en stund og alt føles bra, men du synes det er på tide å øke tempoet?
Da kan litt romantikk kick-starte kjærlighetslivet! ❤️ Vi har 5 konkrete datingtips som sannsynligvis vil vekke kjærligheten. Og hvis det ikke gjør det etter dette så er det sannsynligvis på tide å lete videre…

1. Utendørsromantikk under åpen himmel. Forbered et koselig teltområde på balkongen, eller ute i hagen, som du dekorerer med lyslykter og levende lys, og pynter med mange puter og tepper.

2. Middag med mange levende lys. Klisjéaktig?! Ja, men undervurder aldri effekten av stearinlys som den eneste belysningen! Det fungerer! Sett på rolig musikk, slå av alle lamper og finn frem stearinlysene. Hvis du ikke er flink til å lage mat fungerer take away like bra.

3. Dra ut på landet. Lån hytta til en kompis, og nyt en rolig helg i naturen. Gå tur i skogen, lag mat sammen og nyt hverandres selskap foran peisen om kvelden.

4. Nyt solnedgangens magi. En klassiker som skjer hver dag, og som man aldri blir lei av! Spis på en koselig restaurant med utsikt over solnedgangen, eller inviter til piknik på stranden.

5. Overrask og skjem bort daten når han/hun minst aner det. Arranger en overraskelsestur til et hemmelig sted. Legg en lapp i postkassa, eller send en tekstmelding med instruksjoner. Be daten pakke kofferten, og så tar dere bilen til et romantisk sted som dere kanskje har snakket om at dere har lyst til å besøke.