Fordelene med å date i godt voksen alder

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Fordelene med å date i godt voksen alder

Trenger du argumenter for å overbevise moren eller faren din om å ta sjansen på nettdating? Eller er du selv singel i godt voksen alder og lurer på om du skal bli medlem på Møteplassen? Uansett – vi har samlet argumentene du trenger!

Dersom forelderen din – eller du selv – bare har hatt ett langt forhold så er det fullt forståelig hvis man ikke helt vet hva slags person man leter etter nå. Antakelig har bildet av drømmepartneren forandret seg med årene – fra å ha noen å etablere familie med til å finne noen som tilfredsstiller ens egne behov og interesser. De fleste single i godt voksen alder tenker litt på samme måte, og det gjør det enkelt å finne noen man kan ha noe til felles med.

Fordelene med å date i godt voksen alder:

Man har mer livserfaring og mye å prate om. Risikoen for den pinlige stillheten er ganske liten. I godt voksen alder har man mange tanker og erfaringer fra livet, og det er dermed lett å starte en samtale.

Det er lettere å sette pris på det som er viktig. Selvsagt ønsker man fortsatt å være tiltrukket av utseendet til den man dater. Men livserfaring har gjort det enklere å verdsette andre ting høyere – som at personen er snill, morsom og ærlig.

Godt voksne single er mer selvstendige. Ofte verdsetter man sin nyvunne frihet og selvstendighet – og det er jo ikke helt feil når det gjelder dating. Bruk tid hver for dere så vil båndet mellom dere bli enda sterkere. Enkelte velger å være særboere, og trives veldig godt med det.

Det er ikke noe stress. Når man blir litt eldre, så vet man ofte at venner og forhold handler om kvalitet, ikke kvantitet. Man velger omgangskretsen sin med omhu, og stresser ikke med å «tvinge frem noe».

Det er utrolig vanlig. Det er absolutt ingenting å være flau over at man dater på nettet i godt voksen alder. «Alle gjør det.» Det betyr også at det er mange å velge mellom, og at det er stor sjanse for at akkurat du skal møte den rette!

Slik starter du:

Velg en seriøse datingside. Det er en fordel om medlemmene har betalt for å være med. Delvis for å få høyere kvalitet, og delvis for at medlemmene er mer seriøse.

Jobb med profilsiden din. Det er virkelig verdt å bruke litt tid på profilsiden din – det vil lønne seg! Legg ut mange bilder av deg selv og hverdagen din.

Ta matchingtesten. Ta Møteplassens matchingtest. Da øker du sjansen for å møte den rette, og få et godt forhold.

Tør å ta kontakt! Tør å ta initiativ overfor nye kontakter – sitt ikke bare og vent. Det finnes mange hjelpemidler som hjelper deg å få kontakt.

Fortell at dette er nytt for deg. Tør å fortelle at du er nybegynner innen nettdating. Og tør å gå på date – det betyr ikke at dere lover hverandre livslang kjærlighet.

Gi det litt tid. Bli ikke lei deg hvis du ikke får svar fra alle. Gi det litt tid til å komme i gang, og prøv å ta alt med et glimt i øyet.

Vi på Møteplassen ønsker deg lykke til! Trenger du hjelp, er vi her for deg. Vi har over 19 års erfaring med dating på nettet og vet hva som fungerer. ❤️❤️❤️