«Tenk at jeg fant drømmemannen min på nettet»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Tenk at jeg fant drømmemannen min på nettet»

De visste det allerede etter den første daten! Kjærligheten var et faktum.
– Jeg kunne ikke tro det, og har aldri opplevd noe slikt tidligere, men det var kjærlighet ved første blikk, sier Evelina, 33, om det første møtet med Tommy, 40.

Tommy sendte en melding til Evelina allerede dagen etter at hun ble medlem på Møteplassen.
– Vi fant tonen med en gang! Det var så lett å skrive med ham. Vi hadde samme humor og meninger. Og så syntes jeg at han var utrolig kjekk, sier Evelina.
Etter bare en uke bestemte Evelina og Tommy seg for å møtes. Begge ville vite om de kom like godt overens i virkeligheten også, og se om det var noe poeng i å fortsette å skrive til hverandre. De hadde ikke engang snakket med hverandre på telefonen.
– Vi møttes på en togstasjon, og jeg var så nervøs! Jeg kommer aldri til å glemme klemmen jeg fikk av ham der, det var i armene hans jeg hørte hjemme. Vi tok en liten pubrunde, og klisjéaktig nok føltes det som om vi allerede kjente hverandre, forteller Evelina.

Etter den første daten begynte Evelina og Tommy å snakke med hverandre hver dag, og de prøvde å treffe hverandre så ofte som mulig.
– I dag, bare åtte måneder senere, er vi samboere. Avstanden mellom oss da vi møttes var litt for lang, og på grunn av andre omstendigheter måtte vi raskt bestemme oss for om vi skulle satse alt – og det gjorde vi!
Nå planlegger de en felles fremtid.
– Vi drømmer om en større bolig og om å gifte oss. Vi har bestemt oss for at det ikke blir flere barn siden vi til sammen har tre fra før. Vi er kjempelykkelige og fortsatt veldig forelsket i hverandre! Hver dag er jeg takknemlig for at jeg opprettet en profil på Møteplassen! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle møte drømmemannen min på nettet, men det gjorde jeg. Og hvis jeg kan så kan alle! avslutter Evelina.

Evelina ❤️ Tommy
Yrker: Evelina studerer kommunikasjon og Tommy arbeider i næringsmiddelbransjen.
Tips til single: Våg å satse om det føles riktig! Ikke vær redd for å treffes selv om det kanskje føles for tidlig.
Beste med Møteplassen: Det er seriøs dating. Vi valgte begge Møteplassen fordi det føltes som den mest seriøse datingsiden på nettet, dit de som virkelig ønsker å finne kjærligheten søker seg.