Gå på date, en virkelig fulltreffer

Skrevet i: 

Datingtips

Gå på date, en virkelig fulltreffer

Mange kjenner seg sikkert igjen i at det ikke virker spesielt vanskelig å date på nettet, men å ta datingen utenfor nettet og inn i virkeligheten kan føles som et stort skritt. Noen ganger kan det være vanskelig å våge å spørre om en date utenfor nettet. For å gjøre det lettere for våre medlemmer, har Møteplassen laget en ny funksjon som heter ”Gå på date”. Der kan medlemmene fortelle hva de er interessert i å gjøre akkurat denne uken, slik at det blir synlig for de andre single på nettstedet.

Det ble en umiddelbar suksess. I stedet for å selv måtte spørre om en date, kan det være lettere å fortelle hva man er interessert i å gjøre akkurat denne uken, og så håpe at en annen datesugen singel med samme interesse tar kontakt.
Etter jul spurte vi medlemmene hvor mange som hadde prøvd Gå på date, og det viste seg at det var 50 % av 1272 single som svarte. Dette tallet gleder oss i Møteplassen!

I løpet av 2012 fant mer enn 11.000 personer kjærligheten hos oss, og vi vil at 2013 skal bli året da enda flere møtes og dater hos oss.

Registrer deg på Møteplassen og prøv vår funksjon Gå på date allerede i dag.
Tror dere ikke at 2013 kommer til å bli et bra datingår?