Gjør IKKE dette på daten

Skrevet i: 

Datingtips

Gjør IKKE dette på daten

Å date er ikke alltid helt ukomplisert.
Vi gir en oversikt over de klassiske fellene du ikke får gå i..

Man vil jo så gjerne gjøre et bra inntrykk på den første daten. Men det er ikke helt enkelt – spesielt om man er litt nervøs. Det finnes noen grunnleggende saker å tenke på.

GJØR IKKE DETTE:

-Komme for sent. Vær seriøs og pliktoppfyllende med en gang. Å komme for sent gir virkelig ikke noe bra førsteinntrykk.

-Snakke om din eks. Å snakke om din ekskjæreste allerede på den første daten er aldri noen hit. Det kan lett tolkes som om du ikke har kommet helt over han/henne.

-Svare i telefonen. Hele greien med å date handler om at man skal lære og kjenne den andre personen, og gi han eller henne all oppmerksomhet. Å svare i telefonen eller på sms er ikke sjarmerende. Slå av telefonen!

-Bable om deg selv. En klassisk feil når man er nervøs og litt stresset er at man bare prater om seg selv. Trekk pusten og rett din oppmerksomhet mot den du er på date med.

-Stalker-tendenser. Send gjerne en avslappet melding etter daten om du synes det var et hyggelig møte. Kjærlighetsbrevet der du erklærer din evige kjærlighet, og at du aldri har møtt noen som han eller henne tidligere, er en big no no.

-Drikke for mye. Å stole på alkoholen er dessverre en vanlig feil mange gjør. Det kanskje føles bedre i øyeblikket å drukne nervøsiteten, men for mye er aldri sjarmerende.