Bli medlem

Sikker dating

Det skal være morsomt og spennende å date og flørte

Det er viktig at du skal føle deg helt trygg og fortrolig med å lete etter en ny partner på Møteplassen. Derfor finnes det mange funksjoner som opererer i bakgrunnen for å skape en sikker og pålitelig plass å være på.

 • Alt materiale godkjennes. Når det lastes opp et bilde eller registreres en ny presentasjon så er det personale på plass som kontrollerer at det er i overensstemmelse med Møteplassens regelverk og policy.

 • Kundeservice er bemannet mellom kl. 08 - 23 hver dag. I denne perioden arbeides det kontinuerlig med å ta seg av alle saker som kommer inn, godkjenne bilder og presentasjoner samt håndtere evetntuelle problemer med betaling. Alle mottatte spørsmål besvares i løpet av 24 timer, oftest mye raskere.

 • Du kan når som helst blokkere andre medlemmer slik at de ikke kan ta kontakt med deg på Møteplassen, besøke din profil eller finne deg i søkefunksjonen. Dessuten finnes en funksjon som, hvis du aktiverer den, filtrerer bort meldinger som inneholder eventuelt støtende ord.

Du skal under ingen omstendigheter behøve å ta imot støtende meldinger fra andre medlemmer på Møteplassen. Kommer du ut for dette, vil vi at du anmelder dette til vår Kundeservice. Klikk på Kundeservice-symbolet øverst i navigeringen og følg instruksjonene.

Alt for at du skal kunne føle deg trygg og sikker når du dater på Møteplassen.


Vær anonym og sikker

Det er bare du som kan avgjøre når tiden er inne for å oppgi ditt virkelige navn og andre kontaktopplysninger. Bruk sunn fornuft og gi ikke ut kontaktopplysninger før du føler deg trygg på relasjonen og stoler på personen det gjelder. Gi aldri ditt navn, telefonnummer, e-postadresser eller noe som kan identifisere deg i din presentasjon eller i dine første meldinger.

Så lenge kommunikasjonen skjer via Møteplassens anonyme meldingsfunksjon kan du være sikker på at du er anonym.  Lær derfor personen å kjenne før du velger å fortsette å kommunisere utenfor Møteplassen.


Å gjøre seg opp en mening

Det er vanskelig å gjøre seg opp en mening eller oppfatning om en person. Dessverre så finnes det personer som lyver og bedrar også på Møteplassen, akkurat som det gjør det på nattklubber, fester, treningsstudioet eller andre møtesteder.

En stor fordel med nettdating er at du virkelig har muligheten til å danne deg en mening om personen innen du tar skrittet og møter personen. Det kan til og med være sikrere å møte noen på nettet:

 1. Forsøk å være så rasjonell som mulig selv om det er en emosjonell situasjon. Handle ut ifra det du vet. Mistenker du at noen lyver uten å kunne gi troverdige forklaringer, avbryt kontakten.

 2. Be om å få se bilder. Et bilde sier mer enn tusen ord sies det. Det ligger noe i det. Bilder er uansett en veldig god hjelp når du skal gjøre deg opp en mening om en person. Vær ekstar oppmerksom på personer som gang på gang hevder at de ikke kan vise deg et bilde.

 3. Ingen kam kreve å få treffe deg. Det er du som avgjør om du vil gå på en virkelig date eller ikke. Du har ingen plikt til å møte noen bare fordi dere har hatt kontakt lenge på Møteplassen.


Tid for å gå på date

Når du har blitt kjent med noen gutt eller jente på Møteplassen og du føler at tiden er moden for å treffes, finnes det noen enkle tips for at du skal kjenne deg sikker:

 1. Velg å treffes på et offentlig sted der det samles mange mennesker. Velg et tidspunkt du er sikker på at det vil være andre der.

 2. Fortell til noen at du skal på date, hvor du skal og hvem du skal møte

 3. La ikke din date hente deg hjemme eller kjøre deg hjem. Ta deg til og fra daten på egenhånd.

 4. Avbryt daten umiddelbart hvis du ikke føler deg trygg.

Å lære nye personer å kjenne medfører risiko, men med de enkle knepene som er nevnt ovenfor vil du redusere denne risikoen betraktelig. Så vær forsiktig, bruk sunn fornuft, men fremfor alt – ha det moro! Det er kjempemorsomt å date!


Sikkerhetsrisiko - Vær oppmerksom!

Det skal være morsomt og spennende å date og flørte, og derfor er det ekstra viktig at du føler deg trygg hos oss. Dessverre finnes det uærlige personer både på nettet og i virkeligheten. Vi jobber aktivt med å oppdage og forhindre forekomsten av uærlige personer på vårt nettsted. Likevel oppfordrer vi alle våre medlemmer til å være ekstra oppmerksomme, for å slippe å bli lurt.

Et vanlig knep fra bedragere er å bruke fotomodell-lignende bilder for å lokke til seg så mange kontakter som mulig. Når de har fått kontakt, bygger de sakte opp tillit. Det handler ofte om flere måneder med kontakt både på telefon og internett. Målet er at ofrene skal få tillit til bedrageren, og frivillig låne ut penger.

Det pleier å ta lang tid før det i det hele tatt blir snakk om penger, men når det skjer handler det ofte om en syk forelder eller penger til en flybillett. I slike tilfeller har mange av ofrene så høy tillit til bedrageren at de låner ut penger uten mistanke.

Møteplassens råd til alle medlemmer er aldri noen gang å låne penger til en nettkontakt, uansett årsak. Man skal alltid være svært oppmerksom før man har møtt hverandre og blitt kjent.

Tenk på følgende

 • Vær ekstra oppmerksom hvis personen ikke bor i Norge.

 • Be kontakter med modell- eller studiobilder om å vise flere naturlige bilder av seg selv.

 • Hvis du har mistanke om at nettkontakten har uærlige hensikter, kontakter du vår kundeservice umiddelbart.

 • Lån aldri ut penger!


Bli medlem nå - klikk her!