”Kreften har gjort kjærligheten sterkere”

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

”Kreften har gjort kjærligheten sterkere”

Siri, 47, og Per Arne, 45, holdt begge to på å gi opp da de plutselig fant hverandre på Møteplassen. I dag er de lykkeligere enn noensinne, samtidig som livet utsetter dem for vanskelige prøvelser…

– En lørdag i februar dukket det opp en statusoppdatering på Møteplassen som jeg ikke kunne la være å svare på. Jeg fikk raskt svar fra Per Arne og i løpet av ettermiddagen begynte vi å skrive til hverandre. Vi bodde i helt forskjellige deler av landet, men det var en utfordring som vi begge ønsket å gi en sjanse.
Vi skrev mange meldinger til hverandre som til slutt førte til daglige telefonsamtaler.
De bestemte seg for å møtes for en helg i hovedstaden.
– Vi var begge nervøse selv om vi følte at vi kjente hverandre godt, og så er det noe spesielt med å møtes ansikt til ansikt. Men etter en klem og et kyss var nervøsiteten borte, og det føltes som om vi hadde kjent hverandre alltid.
Siri og Per Arne fikk raskt sterke følelser for hverandre, og fikk en uforglemmelig helg sammen med vandring i gatene og romantiske restaurantbesøk.
– Det var vanskelig å si farvel, da det er 30 mil mellom oss. Det ble starten på avstandsforholdet vårt. Vi har nå vært sammen i 6 måneder, og trives utrolig godt i hverandres selskap. Vi treffes så ofte vi kan. Det har blitt mange flotte turer til fots og med bil, og vi har vært på ferie sammen. Det er alltid vondt å reise fra hverandre, men samtidig er vi veldig glade hver gang vi ses.

Behandles for brystkreft

I sommer fikk Siri diagnosen brystkreft, og det ble en tøff start på et ferskt forhold. Hun er godt i gang med cellegiftbehandling, og operasjon og stråling venter omkring jul.
– Det har vært tøft, men det har ikke hindret forholdet vårt i å vokse. Det har bare gjort det sterkere. Vi opplever begge at vi aldri har vært lykkeligere, samtidig som det aldri har vært tøffere, sier Siri, som heldigvis responderer godt på behandlingen. Hun føler seg sterk og motivert.
– Til neste sommer, hvis jeg er frisk, flytter jeg til Per Arne og vi starter et nytt liv sammen. Takk til Møteplassen som gjorde dette mulig!

Vi på Møteplassen ønsker å benytte anledningen til å sende Siri all styrke og kjærlighet – du klarer dette! ❤️❤️❤️

Siri ❤ Per Arne
Alder: Siri er 47 år og Per Arne er 45.
Yrker: Siri er rektor og Per Arne er yrkessjåfør.
Tips til andre single: Vær tålmodig, plutselig dukker han eller hun opp, og så starter eventyret…
Det beste med Møteplassen: Det er lett å komme i kontakt med hyggelige mennesker i samme situasjon.