Romantiske dater du kan prøve i sommer 😍

Skrevet i: 

Datingtips

Romantiske dater du kan prøve i sommer 😍

2021 – The Summer of Love! Nå er vi mer motiverte enn noen gang til å date seriøst, og veldig mange lengter etter å gå på romantiske dater. Forslagene nedenfor må bare prøves ut!

❤️ Date under åpen himmel. Hvis det er den første daten deres, er det koselig å treffes på en takrestaurant eller på en parkbenk med jordbær og sprudlevann. Når dere har lært hverandre å kjenne, kan det kanskje lede til en kveldstur med et nattbad, eller du kan dekke opp et koselig sted i hagen med masse tepper, puter og snacks.

❤️ Vanndate. Det bølgende blå er alltid romantisk. Ta med daten fra Møteplassen på en koselig piknik ved havet eller sjøen. Kanskje en restaurantbåt? Et kveldsbad med påfølgende take away-pizza kan også bli veldig koselig!

❤️ Se solnedgangen sammen. Dette er en klassiker som aldri går ut på dato til tross for at det faktisk skjer hver dag.

❤️ Dra på landet! Lån sommerhuset til en venn, og nyt en rolig helg ute i naturen. Gå tur i skogen, lag mat sammen og nyt hverandres selskap foran peisen om kvelden.

❤️ Dra på fisketur. La mobiltelefonene ligge hjemme, og dra til et koselig sted ved sjøen for å fiske. Avslappende og god tid til lange samtaler.