Seriøs Påskedating – fem tips 🐥❤️

Skrevet i: 

Datingtips

Seriøs Påskedating – fem tips 🐥❤️

Påske, vår og langfri gjør denne uken til en god anledning til å begynne å date seriøst.

Her får du tips om hvordan du skriver en seriøs datingprofil, og hvordan du lettere får kontakt med single som søker et langvarig forhold. Grunnkurs i seriøs dating, helt enkelt!

✔️  Vær deg selv! Slutt med alle forsøk på å passe inn i en rolle, eller ha en viss type meninger basert på hva du tror daten din kommer til å like. Det kommer bare til å føles kunstig og falskt. Sats heller på å finne en date som du tror kommer til å like deg uansett likheter og ulikheter.

✔️  Skriv litt mer om deg selv. Bruk ferien til å oppdatere datingprofilen din. Hvis det bare står «skriver mer her en annen dag» gir ikke det et veldig seriøst inntrykk. Blant dem som søker et seriøst forhold betyr verdier og livsstil mye mer enn for dem som bare sveiper litt uinteressert på forskjellige datingapper. Fortell gjerne om fremtidsdrømmen din, og om hvilke typer egenskaper du leter etter hos en partner.

✔️  Kjør på med bilder! Den som søker etter den store kjærligheten nøyer seg ikke med et fem år gammelt, uklart bilde. Profilbildet bør være et tydelig ansiktsbilde der du ser glad ut. Du bør også legge ut flere bilder av deg selv i albumet ditt. Gjerne bilder som viser interessene dine og hvem du er som person. Legg ut minst tre nye bilder nå i påsken!

✔️ Skriv rett ut at du søker et langvarig forhold. Det er bra å være tydelig. Spesielt når vi snakker om fremtiden. Det er ingen god idé å beskrive i detalj alle de dårlige egenskapene til eksen din. Skriv derimot tydelig om hvem du er og hva du søker, direkte i profilteksten din. Hvis du er ute etter et seriøst forhold er det lurt å skrive det i klartekst så slipper du forhåpentligvis useriøse invitasjoner.

✔️  Vis deg frem! Pynter du til påske? Maler egg? Brenner du bål? Del ting fra påskeferien din under «Nye hendelser» så får de single mulighet til å bli kjent med deg og lære litt om livet ditt. Dette gir mange muligheter til å få nye kontakter, og det blir lettere å komme i gang med en samtale.

Lykke til og GOD PÅSKE ønsker vi på Møteplassen! Trenger du hjelp er vi her for deg. Vi har 18 års erfaring med seriøs dating, og vi vet hva som fungerer. Vi fikser det sammen! ❤️❤️❤️