«Matchingtesten førte oss sammen»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Matchingtesten førte oss sammen»

Både Cecilia, 45 år, og Mattias, 40 år, hadde gjennomført Møteplassens matchingtest grundig.
– Siden innså jeg at Cecilia og jeg så ut til å ha veldig mye til felles, og jeg tror vi matchet med ca. 98 prosent. Derfor tok jeg mot til meg og sendte en melding på lykke og fromme…, forteller Mattias.

Cecilia hadde imidlertid ikke særlig høye forventninger til at hun skulle treffe noen på Møteplassen.
– Hvis noen hadde sagt til meg tidligere at jeg skulle finne mitt livs store kjærlighet på en datingside hadde jeg ikke trodd at det var sant. Men så ble jeg kontaktet av en mann som hadde klikket seg inn på profilen min, sett seg litt om og lest profilteksten jeg hadde skrevet. Han skrev en melding til meg, og selv om jeg hadde mislyktes flere ganger før ble jeg nysgjerrig på meldingen fra denne mannen…, forteller Cecilia.

Hun klikket seg inn på Mattias’ profil, og ble begeistret over alle de vakre bildene han hadde lagt ut. Hun svarte på meldingen og takket for interessen, og ble veldig nysgjerrig på personen bak bildene.

– Jeg husker at jeg ville sitte der sammen med ham foran bålet, nyte solen, fjellene, maten på bålet…

Den første daten

Cecilia og Mattias bestemte seg ganske raskt for at de ville møtes. Mattias reiste 40 mil for å komme seg til Cecilia, på lykke og fromme…
– Da jeg åpnet døren og han sto der visste jeg bare at det var riktig. Det var kjærlighet ved første blikk. Vi klemte hverandre og ingen ville slippe taket…

Paret hadde en fantastisk date ute i naturen med piknik og strålende vær, og hadde bare øyne for hverandre.

– Det var ikke planlagt fra min side å la Mattias overnatte, for han hadde tenkt å sove ute i telt den natten. Men jeg spurte om han ville bli. Resten er historie…

Mattias og Cecilia har snakket med hverandre uavbrutt i telefonen hver dag siden den første daten, og har pendlet til hverandre i den første tiden.

– Men vi har funnet ut at vi elsker hverandre, og vi trives så fantastisk godt sammen og vil ikke være fra hverandre. I januar går flyttelasset mitt oppover i landet, og begge lengter! En dag håper jeg på at han stiller meg spørsmålet…, avslutter Cecilia.

Cecilia ❤️ Mattias:
Yrker: Hjelpepleier (Cecilia) og menighetspedagog i Kirken (Mattias).
Alder: 45 år (Cecilia) og 40 år (Mattias).
Det beste med Møteplassen: En brukervennlig datingtjeneste med mange gode funksjoner til en god pris. Møteplassen førte to single sammen som begge hadde gitt opp håpet om kjærligheten, men så skjedde det likevel… Lett å bruke og er seriøs!
Tips til andre single: Ikke ta for lett på matchingtesten, men vær grundig. Våg å ta kontakt! Bruk tid på profilteksten din, den skal være tydelig. Still relevante spørsmål som gjerne omhandler profilteksten. Vær tålmodig og gi ikke opp…