Slik får du en riktig fin singelsommer ❤️

Skrevet i: 

Datingtips

Slik får du en riktig fin singelsommer ❤️

Sommeren er her! Hvis du er singel, kan du få den beste sommeren noensinne – bare følg disse tipsene!

  • Vær spontan. Først og fremst: som singel trenger du ikke å tilpasse deg spesielt mye etter andre personer. Du kan med andre ord gjøre akkurat hva du vil – utnytt det! Ikke planlegg for mye, men ta det på sparket og gjør det som du synes er morsomt.
  • Flørt! Mange føler seg penere, gladere og generelt sett bedre om sommeren. Perfekt å utnytte den økte selvtilliten og flørte i vei. Gi noen et kompliment i iskøen, eller gi den du er betatt av åpenbare flørtende blikk og smil. You have nothing to lose…
  • Ta vare på sommerromantikken. Send en melding til flørten din, og foreslå en herlig utedate. Kanskje en is, en spasertur eller et kveldsbad.
  • Ta mange bilder. På stranden, ved grillen, i hengekøya… Legg ut bildene på Møteplassen, og flere single kommer til å bli interessert i å kontakte deg.
  • Nyt egentiden. Sist, men ikke minst: Nyt singelsommeren din! Plutselig har du en partner, og det er herlig på mange måter, men det kan innimellom også være slitsomt. Pass derfor på å sole deg, lese bøker og nyte denne tiden i livet ditt.