Tren deg på å bli en skikkelig datingproff

Skrevet i: 

Datingtips

Tren deg på å bli en skikkelig datingproff

Hvis du virkelig vil treffe en ny partner må du være aktiv og ikke bare vente på at noe skal skje. Og skal du bli en ekte datingproff må du øve og sette deg mål. Følg trinnene og kom nærmere målet – en livslang kjærlighet!

Den største grunnen til at mange synes det er vanskelig å date er at du vet du blir vurdert – du skal treffe noen som skal vurdere hva de synes om deg. Det fører til at vi tror vi må prestere. Ikke bare skal vi gjøre oss så fine vi kan – vi skal også være smarte, morsomme, sjarmerende og så videre. Ikke rart vi blir nervøse da!

MEN som alt annet her i livet – jo mer du øver, jo enklere og morsommere blir det. Helt sant! Slutt å vente på tilfeldighetene, og ta kontroll over kjærlighetslivet – vi viser deg hvordan!

5 strategiske tips:

Sett deg mål. For eksempel: «Jeg skal sende meldinger til minst fem nye single hver uke, og gå på minst tre dater i måneden.»

– Øv på å date! Ta en rask kaffe med noen du synes virker hyggelig, men som kanskje ikke passer helt etter din «mal». Når det ikke er din dream-match vil du forhåpentligvis være mindre nervøs siden det likevel ikke er noen du tror du vil falle for. Men det kan like gjerne hende du tar feil, og at det kan bli veldig bra… Når du utvider horisonten kan det skje fantastiske ting!

– Ikke tenk så mye på å være smart eller morsom, det holder å vise interesse for daten din. Stort sett alle mennesker elsker å få oppmerksomhet. Fokuser derfor på den du dater, lytt virkelig til hva den andre sier og ta deg tid til å svare ærlig på spørsmålene du får. Husk å stille tilsvarende spørsmål tilbake.

– Forbered deg på daten. Les gjerne presentasjonen til daten din på Møteplassen ekstra nøye. Forsøk å huske hva som står slik at du vet litt om den andres interesser.

– Gjør en innsats og lag en hyggelig profilside. Velg bilder der du ser glad ut, og beskriv deg selv på en ærlig, men likevel litt selgende måte. Få gjerne hjelp av en venn til å sikre at presentasjonen føles tiltalende.

Lykke til! ❤️