Trening + singelliv = sant!

Skrevet i: 

Datingtips

Trening + singelliv = sant!

Hverdagen er tilbake og nå er mange interesserte i å starte på nytt på flere områder. Som de fleste vet så er trening bra for helsen. Men visste du at trening sannsynligvis er bra for ditt singelliv også?

Bestem deg for å møte høsten med ny kraft og energi. Å komme i gang med treningen kommer til å hjelpe deg på flere områder. Her er fem fordeler som treningen kommer til å gi ditt singelliv!

1. Du får økt selvtillit. Trening gir deg bedre selvtillit – det viser en studie i Journal of Health Psychology. Og tror du på deg selv – kommer du til å ha det enklere å treffe noen for et langt og lykkelig forhold. Det viktigste forholdet du kommer til å ha i ditt liv er tross alt til deg selv..

2. Du kommer til å sove bedre. Dårlig søvn er ikke bra for noen. Du blir lett irritert og får lite energi. Treningen kommer til å gi deg bedre søvn – og dermed mer energi til å date og annet gøy ☺

3. Du blir mindre stresset. Trening gir en strøm av endorfiner gjør at du blir på bedre humør. Du får en indre ro og tar singellivet med ro.

4. Perfekt å gjøre på daten. Er den du dater også interessert i trening og helse så kan dere gjøre selve treningen til en date. Ta en treningstime sammen, en løperunde eller gå ut å dans. Din date kommer til å være full av positiv energi!

5. Du lever lengre. Forskning viser at de som trener regelmessig tenderer å ha en lengre livslengde siden trening minsker risikoen for mange sykdommer. Det innebærer mer tid til å leve, og mer tid til din kommende kjærlighet! Kanskje dette er den beste grunnen av alle til å trene?!