«Nå vet jeg hva det vil si å elske noen»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Nå vet jeg hva det vil si å elske noen»

Etter å ha avsluttet et nesten 20 år langt forhold valgte Jenny (41) å prøve nettdating.
Raskt fikk hun kontakt med Christian, og etter ikke særlig lang tid merket hun at hun virkelig savnet han – uten å engang ha møtt han i virkeligheten. I løpet av en ukes tid sendte de over 3000 sms til hverandre…

– Jeg var nok litt skeptisk og nervøs når jeg registrerte meg på Møteplassen for å «teste litt». Allerede neste dag fikk jeg en melding fra Christian. Han hadde vært medlem i over ett år og begynte å bli skeptisk til om han faktisk skulle finne noen. Vi begynte å skrive til hverandre, og til å begynne med var det ikke noe spesielt. Det tok ikke så mange dager før jeg begynte å falle for han, og telefonnummer ble utvekslet. I løpet av en uke sendte vi 3000 sms til hverandre, og snakket om alt mellom himmel og jord, forteller Jenny.

Snart avtalte de et første møte og nedtellingen startet… Jenny telte dager og timer, og ble selv forundret over at man kunne lengte så mye etter noen som man aldri har møtt.

– Så kom endelig den store dagen. Jeg var forventningsfull og utrolig nervøs. Tenk om kjemien ikke stemte? Når vi møttes tenkte jeg bare – endelig – vi ga hverandre en klem og kysset hverandre.
Vi fikk en helt fantastisk helg sammen, sier Jenny.

Hun beskriver at alt var så opplagt fra første stund.

– Jeg trodde at jeg visste hva det innebar å elske noen, men jeg innser at jeg ikke hadde en blekeste anelse før jeg møtte Christian.

De bor 30 mil fra hverandre, men er samboere annenhver uke. Begge har tre barn fra tidligere forhold.

– Alt kan løses om man bare vil… Selvsagt er det vanskelig å lengte etter hverandre, men det er ingenting som er så fantastisk som å gjenforenes etter en uke fra hverandre, avslutter Jenny.

JennyChristian

Alder: Begge er 41 år.

Barn: Begge har tre barn fra tidligere forhold.

Yrke: Barnesykepleier (Jenny) og elektriker (Christian).

Møttes på Møteplassen: Juli 2015 .

Tid før den første daten: Ca 2,5 uker.

Det beste med Møteplassen: At det er en brukervennlig side.

Tips til andre single: Selv om det ikke er det mest praktiske å bo nesten 30 mil fra hverandre så er ingenting umulig. Finner man sitt livs store kjærlighet så kan man løse hva som helst – det gjelder bare å være kreativ og fleksibel. Det er vanskelig å lengte etter hverandre, men det finnes ingenting som slår den fantastiske følelsen man får hver eneste gang man treffes.