Ufrivillig singel? Her er 5 tegn på at det er DU som er problemet

Skrevet i: 

Datingtips

Ufrivillig singel? Her er 5 tegn på at det er DU som er problemet

Er du singel, men kan ikke helt sette fingeren på hvorfor? Her er fem tegn på at det faktisk er du som ødelegger for deg selv.

1. Du synes sååååå synd på deg selv. Du er jo faktisk alene og forlatt. Men når noen spør om dere skal treffes så er ikke det noe alternativ. Da må du jo dusje, ta på deg andre klær enn kosedressen og faktisk snakke med noen andre enn deg selv. Nei, da er det bedre å ligge hjemme med hånden i potetgullposen i stedet.

❤️ Nytt fokus: Det er ingen andre enn DU som er ansvarlig for ditt liv. Man har alltid et valg. Det er greit å deppe av og til, men så må du ta beslutningen om hvordan du vil fortsette å leve. Stå opp for deg selv, velg å se alt du faktisk har, og ikke alt du IKKE har.

2. Du gjør deg kostbar. Selv om det kan være litt spennende å spille spillet og gjøre seg litt kostbar i begynnelsen når du treffer en ny må du vite når det er på tide å slutte. Hvis du ikke viser en genuin interesse kan jo ikke crushen din vite at du er interessert, eller hva?

❤️ Nytt fokus: Velg å se det fine hos alle mennesker. Våg å vise deg sårbar og ikke gjør det vanskelig. Livet er for kort til tull og tøys.

3. Du er overbevist om at du kommer til å bli såret til slutt. Alt handler om innstillingen. Går du inn med en dårlig innstilling og tror at det kommer til å gå rett vest allerede før det har begynt… ja, da kommer det antageligvis også til å gjøre det.

❤️ Nytt fokus: Gå ut fra at de fleste vil deg vel, for hvor urettferdig er det ikke at nye mennesker skal måtte lide for dårlige opplevelser du har hatt tidligere i livet? Våg å tro på kjærligheten – alt blir så mye lettere da!

4. Du kan ikke glemme eksen. Hvis du virkelig vil finne en ny er det viktigste å slippe taket på det som har vært

❤️ Nytt fokus: Ikke sammenlign din nye crush med gamle forhold – det fører aldri til noe godt. Ut med det gamle, og inn med det nye!

5. Du tør ikke satse. Du skriver ikke til noen på Møteplassen, du legger ikke ut nye bilder, og profilteksten er «spør hvis du vil vite noe…»

❤️ Nytt fokus: For å lykkes med å finne kjærligheten må du vise at du er seriøs i jakten på den. Vær aktiv, skriv med mange, legg ut flere bilder og ha en positiv og flott presentasjon. Kjærligheten kommer ikke til å ringe på hjemme hos deg, men DU MÅ tiltrekke deg kjærligheten! Dessuten er det både morsomt og herlig å date når man gir det en ærlig sjanse.

Ta vare på deg selv! Trenger du hjelp og støtte er teamet på Møteplassen alltid her for deg. Vi har mer enn 20 års erfaring med dating og vet hva som fungerer når man leter etter noen å komme hjem til.