«Alt skjer av en grunn»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Alt skjer av en grunn»

Fredrik hadde nesten gitt opp håpet på Møteplassen da det plinget. Noen hadde trykket Liker på ham…

Fredrik husker at han likte Hannas valg av bilder som viste en interesse for naturen og et aktivt liv. Det var akkurat det han lette etter. Hun likte profilbildet hans. Det lyste av ekthet og varme.

– Like før dette hadde en venn tipset meg om å gi Møteplassen en sjanse etter at jeg hadde prøvd andre nettsider. Gjett om jeg takker vennen min i dag…, sier Hanna.

Etter noen tekstmeldinger i starten begynte Hanna og Fredrik å snakke sammen på telefon. To timer forsvant fort, og de avtalte å møtes tre dager senere. Men dagen etter fikk Hanna en tekstmelding der det stod: «Vil du møtes allerede i kveld?»

Hanna ler:
– Jeg tror på mottoet om at alt skjer av en grunn. Vi hadde begge datet andre litt til og fra, men ikke følt at det stemte helt. Og den kvelden vi møttes skulle Fredrik faktisk på en annen første date som ble avlyst. Stjernene hadde en annen plan. Vi skulle møtes i stedet…

Den første daten

Det første møtet startet med en lang spasertur.
– Det tok ikke mange minuttene før jeg hadde bestemt meg. Hun fikk meg til å le, hadde vakre øyne og en personlighet som fikk meg til å føle meg vel, sier Fredrik.

Da samtalen kom inn på innredningsstiler tok Hanna sjansen, og spurte om Fredrik ville bli med hjem og si hva han synes om stilen hun har valgt. Det ville han…

Siden den gang har de vært på mange turer og aktiviteter sammen. Og ganske raskt oppdaget begge at de har dype og sterke følelser for hverandre. De forteller at ærlighet har vært en viktig faktor helt fra første dagen.

– Vi både utfyller og utfordrer hverandre, forteller Hanna. Jeg skal lære meg å løpe 10 km, og han skal lære seg å danse. Vi liker rett og slett å utvikle oss. Og nå kan vi gjøre det sammen.

På spørsmål om fremtiden ser de hverandre dypt i øynene, og begge smiler.

– Fremtiden er allerede her. Dette er nøkkelen til vårt nye, felles hjem, sier Fredrik og viser frem en nøkkelring i skinn han har fått av Hanna. På remmen står det: DU & JEG

Fredrik ❤️ Hanna
Alder: Begge er 41 år.
Yrker: Fredrik er politisk sekretær, og Hanna er barnepleier.
Tips til andre single? Ikke gi opp håpet. Prøv å ha en avslappet holdning når du dater, og fremfor alt – vær ærlig.