Märtha og Morgan møttes på Møteplassen for 17 år siden

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

Märtha og Morgan møttes på Møteplassen for 17 år siden

Märtha, 48 år, og Morgan, 53 år møtte hverandre på Møteplassen for 17 år siden. Siden den gang har mye skjedd. Frieri ved Eiffeltårnet, storslått bryllup, hus, hund og ikke minst datteren Tilde på 12 år.
– Tenk at det ble så bra. Vi har mange fantastiske minner sammen, og sørger for at vi hele tiden skaper nye, sier de.

Märtha og Morgan hadde nesten gitt opp håpet om å finne en partner da Morgan sendte en melding. Siden de bodde i samme by var det enkelt å komme i gang. De møttes snart til en date, og oppdaget at de hadde mer til felles enn de trodde. Begge vokste opp i Asia, hadde jobbet som lærere og drev egne bedrifter.
– Det var jo ikke like vanlig med nettdating da. Jeg var ganske forsiktig og tenkte mye på sikkerheten. Den første daten vår var en spasertur i byen, og ikke lenge etter reiste jeg til Asia i to måneder. På reisen skrev vi mye til hverandre (på ulike internettkaféer 😉), og jeg merket hvor mye jeg savnet Morgan. Jeg tror jeg forsto allerede da at dette kunne bli noe ordentlig bra, sier Märtha.

Märtha og Morgan møtte hverandre på Møteplassen for 17 år siden. Snart feirer de 15 års bryllupsdag.

Märtha og Morgan møtte hverandre på Møteplassen for 17 år siden. Snart feirer de 15 års bryllupsdag.

Da Märtha kom hjem gikk alt raskt. Frieri, bryllup og starten på et liv sammen.
– Vi hadde løyet hvis vi hadde sagt at alt har vært en dans på roser. Vi har vært gjennom flere spontanaborter, og det har vært skikkelig tøft. Enten gjør det at man går lengre fra hverandre, eller så sveiser vanskelighetene en sammen. I vårt tilfelle ble det det siste. Og så har vi jo fått vår fantastiske datter Tilde, i dag 12 år, som er vår store glede i livet, sier paret.

Lever familieliv med datteren Tilde og hunden Svea.

Lever familieliv med datteren Tilde og hunden Svea.

Forskjellige personligheter

Märtha og Morgan sier at de er veldig ulike som personer.
– Vi er ulike på mange måter, men det er også flere likheter. Vi er begge veldig motiverte og oppfinnsomme, sier Märtha.
– Jeg synes det er viktig at man får ha sine egne liv og interesser, man trenger ikke å gjøre ALT sammen, mener Morgan og Märtha er enig:
– Ja, på én eller annen måte virker det som om vi utfyller hverandre godt.

Hva gjør dere for å holde liv i kjærligheten?
– Vi fokuserer på alt vi har og det som er godt i livet. Det er lett å bare fortsette i det samme, gamle sporet og synes at alt er slitsomt. Men i stedet tenker vi på alt vi er takknemlige for. Vi prøver å finne ut hva som er viktig for den andre parten, og respektere det. Også jobber vi aktivt med å skape nye minner sammen. Vi reiser en del, og bygger opp «vi-følelsen». Og selvfølgelig feirer vi alle bryllupsdagene våre, snart blir det nummer 15…

Har dere noen tips til single som leter etter kjærligheten?
– Ikke ha for stor kravliste. Prøv å være litt mer åpen. Ikke tenk at du skal treffe ditt livs kjærlighet, kanskje bare en venn til å begynne med, så får man se hvordan det går. Ikke skriv for lenge med hverandre, men prøv å få til et møte så raskt som mulig.

 

MÄRTHA ❤️ MORGAN:
Traff hverandre på Møteplassen: 2005.
Yrker: Märtha er forsker og universitetslærer. Morgan er selvstendig næringsdrivende.
Familie: Datteren Tilde, 12 år.
Interesser: Märtha liker å jobbe i hagen, plukke sopp og trene hunden. Morgan liker padling og politikk. Begges største glede i livet er datteren Tilde, og de engasjerer seg mer enn gjerne i aktivitetene hennes.