Undersøkelse: Viktig med et ryddig hjem ifølge norske single

Skrevet i: 

Datingtips

Undersøkelse: Viktig med et ryddig hjem ifølge norske single

Når høsten står for døren, og sommerflørtene byttes ut med hygge i TV-sofaen, kan det være lurt å finne frem støvkosten. De norske single er nemlig enige; Et ryddig hjem gir deg mange plusspoeng!

Rundt 1300 medlemmer på Møteplassen har svart på spørsmålet «Er det viktig at daten din har et ryddig hjem?». Resultatet? 6 av 10 synes det er et stort pluss, 26 prosent svarer at det er ingenting de tenker på, mens cirka 1 av 10 mener at det bare er hjemmekoselig hvis det er litt rotete. Det interessante er at kvinnene virker ekstra nøye på at daten ikke skal ha det støvete hjemme. 76 prosent av kvinnene mener at et ryddig hjem er et stort pluss!

Det sies at kjærligheten overvinner alt, men Møteplassens undersøkelse viser at du bør ta grep hvis hjemmet ditt er altfor rotete. Du bør også være oppmerksom på at hjemmet ditt sender signaler om hvem du er til den du dater – så rent og pent er helt klart viktig – men glem ikke at hjemmet ditt også skal føles som et hjem. Ha gjerne fremme ting som gjenspeiler hvem du er som person, og hvilke interesser du har.

Fem kjappe tips til hvordan du gjør hjemmet klart til høstens hjemmedater:

1. Rydd. Dette hjelper mye. Vask badet, re opp sengen og gjem bort skittentøyet.

2. Vis hvem du er! Ikke skjul platesamlingen, hobbysakene eller golfkøllene. Alt som viser hvem du er kan føre til gode samtaleemner.

3. Luft ut! Kjøp et godt duftlys, og sats på koselig belysning.

4. Små detaljer kan utgjøre stor forskjell. Det trenger ikke koste mye å gjøre det litt mer presentabelt. Noen nye puter i sofaen, og et par planter kan utgjøre stor forskjell.

5. Synes du det er vanskelig? Be en venn som er flink til å ordne hjemme om å hjelpe deg med gjøre hjemmet ditt datingklart.