«Vi får hverandre til å le hver dag»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vi får hverandre til å le hver dag»

Anders, 48, og Malin, 39, møttes for nesten ti år siden på Møteplassen.
— Siden den gang har det skjedd mye! Vi har fått to døtre og er nå nygifte. Vi er hverandres absolutt beste venner, sier de.

Anders håpet å treffe noen som ville ha et seriøst og varig forhold da han ble medlem på Møteplassen.
– Det samme gjaldt for meg, men jeg hadde begynt å gi opp håpet da Anders tok kontakt med meg. På vår første date spiste vi, og gikk en spasertur. Det ble allerede der noen klemmer og noen kyss… Jeg kan ikke si at det var kjærlighet ved første blikk, men den vokste frem veldig raskt etter vår første date, forteller Malin.

Blitt foreldre og er nygifte

Paret ble samboere et halvt år etter den første daten, og de har også blitt foreldre til to små døtre. Sommeren 2022, ganske nøyaktig ti år etter den første daten, giftet Anders og Malin seg.
– Bryllupet var fantastisk. Ikke nok med at vi endelig fikk gifte oss, men vi fikk også treffe familie og venner som vi ikke hadde sett på lenge. Vi var utrolig heldige med været, og alt gikk etter planen.  Musikken vi valgte til kirken ble perfekt, og det kom noen tårer under vielsen. Festen var en suksess og holdt på langt ut på natten. En magisk dag som gikk altfor fort, forteller paret.

Hvorfor tror dere at dere passer så godt sammen?
– Vi er hverandres beste venner, og vi er et team som hjelper hverandre med alt som hører hverdagen til. Vi maser aldri om hverdagslige gjøremål som matlaging, vasking og rengjøring. Vi får hverandre til å le hver dag. Gir hverandre plass til egne interesser og egentid.

Hva setter dere mest pris på hos hverandre?
Anders: At Malin er så prestisjeløs, og ikke sjalu.
Malin: At Anders er så morsom og får meg til å le. Han er trygg og pålitelig, og lager fantastisk god mat.

ANDERS ❤️ MALIN
Yrker: Malin jobber som registrator, og Anders er kokk.
Alder: Malin er 39 år og Anders er 48 år.
Familie: To døtre på 8 og 2 år.
Interesser: God mat og drikke, musikk, reising og lesing.

Vi på Møteplassen ønsker dere lykke til i fremtiden! Vi blir så glade for å få ta del i de tusenvis av lykkelige avslutningene. For en lykke at vi får være med på å forandre menneskers liv! ❤️❤️❤️