Utfordring: Høyresveip MER!

Skrevet i: 

Nettdating

Utfordring: Høyresveip MER!

Er du en flittig venstresveiper som synes at neste partner skal ha ALT – ellers kan det bare være? Men så er du også den evige single… På tide å endre taktikk – det er en stor risiko for at du går glipp av mange fine gullkorn underveis.

Prøv heller dette:

❤️ Prøv å senke de ytre kravene. Han eller hun kan være en perfekt date selv om personen ikke er bosatt på Oslos beste vestkant.

❤️  Ikke alle er superflinke til å ta fine selfies. Men de kan være flotte likevel. Ok, det kan godt hende at han eller hun som skriver til deg ikke har det beste profilbildet du har sett. Men ikke vær for rask til å dømme! Prøv å gi alle en real sjanse. Skriv litt med hverandre for å se om dette likevel kan være en interessant person. Vi lover at det skjuler seg mange flotte single bak kjedelige profilbilder!

❤️ Avtal en date raskt. Ikke alle er superflinke til å flørte og skrive meldinger, men de kan være VERDENS FLOTTESTE når dere endelig møtes. Ta en kjapp kaffe for å se om kjemien stemmer. Det er alltid hyggelig å møte nye mennesker, uansett!

❤️ Gjør en innsats! Pass deg for å gå i komfortfella, og tro for all del ikke at alle vil sende deg meldinger, eller at drømmepartneren vil banke på døra di en vakker dag… I de aller fleste tilfeller kreves det at du er åpen, aktiv og gir mange en sjanse.

Vær hyggelig! Spre litt love i dag så får du mye tilbake – det lover vi! ❤️ ❤️ ❤️