3 ting alle burde vite om lykkelige par

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

3 ting alle burde vite om lykkelige par

Lykkelige par krangler aldri, og i et sunt forhold danser man på rosa skyer hele tiden… eller? Vi har samlet tre viktige ting som gir et nøytralt bilde om hvordan lykkelige par har det.

Når man er singel og søker en partner å dele livet med er det lett å skape seg et drømmebilde om hvordan ens kommende forhold skal bli. Å få innblikk i vennenes «perfekte» parliv på sosiale medier heller bensin på bålet når det kommer til denne myten… Da det det på tide å ta livet av noen myter slik at du ikke kaster bort din livs kjærlighet bare fordi det ikke er en dans på roser hele tiden.

3 ting du må vite om lykkelige par:

1. De krangler. Hvor gøy er det med et forhold der begge alltid er enige i ALT? Et sunt og normalt forhold inneholder en del konflikter, men forskjellen mot et dårlig forhold er at man argumenterer på en konstruktiv og saklig måte – uten å legge skylden og trykke ned hverandre.

2. De har ikke sex hele tiden. Sex er en veldig viktig del av et forhold, men det innebærer ikke at et forhold er dårlig om man i perioder ikke orker eller har lyst til å ha sex hele tiden. Det går opp og ned i lykkelige forhold også. Kvalitet er mye viktigere enn kvantitet..

3. De gjør ikke ALT sammen. Man sitter ikke fast i hverandre selv om man er et par. Selvsagt lengter man etter hverandre, har det gøy sammen og prioriterer tid sammen – men man har også separate interesser. Å spandere en lørdagskveld hver for seg er ikke noe problem – sjalusi oppstår ikke av den grunn.