Gutter: Slik får dere napp!

Skrevet i: 

Nettdating

Gutter: Slik får dere napp!

Hvis du virkelig ønsker å møte noen å dele livet med krever det en innsats. Her vil vi liste opp sju enkle, men effektive, måter som hjelper deg med å fange jentenes interesse …

Noen føler at det ofte blir kommunikasjonsproblemer og misforståelser – mellom kjønnene – når man dater på nettet. Mange menn kan ikke riktig finne ut hva «kvinner egentlig mener og ønsker.»

Men kanskje kan vi hjelpe deg med å bli litt klokere på det. Eller i det minste gi deg litt hjelp til hva du skal huske på hvis du vil få napp hos damene …

7 ting som øker sjansene for napp:

1. Profilbildet. Jentene ønsker å se deg, og de ønsker å se at du har anstrengt deg litt. At du virkelig viser det beste av deg selv, og ikke bare slenger opp et hvilket som helst bilde. Forestill deg hvordan du vil bli oppfattet når du går på en date. Selvfølgelig byr du på et smil og viser deg fra din beste side. Husk at morsomheter og ironiske bilder sjelden blir særlig vellykket. Synes du det er vanskelig? Få en kvinnelig bekjent (kollega, søster, venn …) til å hjelpe deg, og la henne velge bildet.

2. Vis frem flere bilder. Bruk fotoalbumet ditt og la jentene se hverdagen din og interessene dine. Gutter med mange bilder i albumene sine pleier å ha lettere for å komme i kontakt.

3. Vær personlig. Våg å ta det første skrittet og send en melding. Skriv noe personlig slik at hun får en følelse av hvem du er. Skriv noe uvanlig. Da fanger du garantert hennes oppmerksomhet og du blir straks interessant.

4. Vær tydelig. Når du bare kommuniserer gjennom tekst blir det lett misforståelser. Vær tydelig med alt du skriver, og spar på ironien. En misforståelse kan lett føre til at du mister hennes interesse. Hvis hun leser deg feil kan du miste sjansen din helt, og det kan bli vanskelig å vinne henne tilbake.

5. Slutt å spill kostbar. Dere er jo voksne begge to, og hele katt-og-mus-leken kan bli en real turn-off. Våg å by på deg selv i stedet, og åpne opp samtalen. På den måten viser du at du er i harmoni med deg selv, og det gir et mer seriøst inntrykk. Ikke bry deg om at det kanskje var du som skrev sist, og at ballen ligger hos henne. Skriv igjen og vis at du virkelig er interessert. Mange ganger skriver hun ikke rett og slett fordi hun kan finne det vanskelig å avlese om du virkelig er interessert, og derfor lar hun ballen ligge litt lenger hos deg.

6. Bruk Møteplassens matchingtest. Det er kanskje ikke fordi hun er en kvinne at det blir problemer med kommunikasjonen. Det kan i stedet være så enkelt at dere ikke matcher – rent kommunikasjonsmessig som personer. Etter at du har fullført testen kan du se hvor godt en kvinne matcher når det gjelder kommunikasjon, og etter det kan du velge dine favoritter. Bra, ikke sant?

7. Vær oppriktig interessert i personen. Fortell gjerne om deg selv, men sørg for å vise interesse for henne også. Det verste som finnes er når noen er altfor selvopptatte. Kom med oppfølgingsspørsmål og vis at du har tenkt over svaret hennes. På den måten kan du bidra til en bedre «flyt» i samtalen. Dere lærer også å kjenne hverandre raskt og kan lettere avgjøre om dere bør ta et skritt videre og avtale en date.

Lykke til!