Byggesteiner for et seriøst forhold ❤️ 

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Byggesteiner for et seriøst forhold ❤️ 

Vil du at ditt neste forhold skal vare resten av livet? Da er det noen ting det er viktig å tenke på.

På Møteplassen leter de aller fleste etter noen å dele livet sitt med – et langvarig forhold. Hvis du er en av dem kan det være lurt å reflektere over hva som har gått galt med dine tidligere forhold, og hva som må bli annerledes denne gangen.

5 viktige byggesteiner for et langvarig forhold:

  • Vær nysgjerrig på partneren din! Det er ikke bare på de første møtene du bør stille spørsmål og være genuint interessert i partneren din. Bli kjent med vedkommendes indre sider og fortsett å være nysgjerrig – også etter flere år sammen! Still spørsmål og fortsett å bli kjent med hverandre i dybden.
  • Tenk stort! Gjør drømmer til virkelighet og oppmuntre hverandre til å leve livet fullt ut. Skap en relasjon der dere kan dele drømmer, verdier og ønsker med hverandre. Ha som mål å sikre at forholdet både støtter og oppmuntrer livsdrømmene deres.
  • Ikke krangle når du er sint. Krangle på rett tidspunkt! Konflikter er uunngåelig og kan også føre oss fremover, men når man er veldig opprørt blir det sjelden spesielt bra. Man kan lett miste følelsen for empati og såre partneren sin. Ta opp temaet for konflikten når du har roet deg ned.
  • Aldri slutt å gi hverandre komplimenter. Prøv å lete aktivt etter nye ting å sette pris på og beundre, og som dere kan føle dere stolte over hos hverandre. Ikke glem å si det høyt til hverandre. Ofte!
  • Ikke bli FOR komfortable. Parforhold setter seg lett fast i rutiner. Når hvert sitt nettbrett lokker mer enn ”datenights» er det på tide å tenke nytt. Finn på noe morsomt, nytt og spennende sammen.

Lykke til! ❤️ Har du spørsmål eller tanker i din søken etter en livsledsager – vi på Møteplassen er alltid her for deg. Vi har over 19 års erfaring med dating, og vet hva som fungerer når man leter etter et seriøst forhold.