Dømmer du for raskt?

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Dømmer du for raskt?

De som har vært single lenge er ofte selvstendige, komfortable og stiller høye krav. Neste partner skal ha alt. Ellers får det heller være…

Spørsmålet er om du tilhører den store gruppen single som har en tendens til å sveipe litt vel kjapt og kanskje går glipp av mange gullkorn underveis?

Konkrete tips – tenk på dette:

Ikke fall i komfortfellen. Er du litt vel komfortabel og tenker at drømmepartneren din vil komme ridende gjennom hagen og banke på døra en dag, uten at du må gjøre en innsats? Gratulerer hvis du lykkes – du er sannsynligvis en av en million. I de aller fleste tilfeller er det nødvendig å være åpen, aktiv og til stede på en seriøs datingtjeneste.

Prøv å senke de ytre kravene. Hen kan være en perfekt date, fast han/hun ikke har en bil.

Ikke alle er superflinke til å ta fine selfies. Men kan være bra likevel. Ok, han eller hun som skriver til deg har ikke det beste profilbildet du har sett. Men ikke døm for raskt! Gi han/henne en ærlig sjanse. Skriv litt med hverandre for å få en fornemmelse om dette likevel kan være en interessant person. Det gjemmer seg mange herlige single bak trøtte profilbilder, vi lover!

Avtal en date raskt. Gi folk en ærlig sjanse og bestill en date ganske raskt IRL. Alle er ikke så flinke til å skrive, men kan være kjempekoselige og sosiale når man møtes. Tenk at det er alltid morsomt å møte nye mennesker. Det er ikke så god idé å fortsette å skrive med noen i flere måneder, og deretter finne ut at dere ikke klikker i det hele tatt i det virkelige liv.

Det er ikke alltid som i filmene…. Du har sett «The Holiday» 1000 ganger og er overbevist om at det finnes en Jude Law eller en Cameron Diaz for deg. MEN film er ikke virkelighet. Og heller ikke livet som vises frem på sosiale medier. Ja, det finnes noen mennesker som er superromantiske, som elsker å skjemme bort partneren sin med luksuriøse gaver. Men du må nok lete lenge før du finner noen som er som i filmene. Tenk på at kjærligheten i seg selv kan få deg til å føle deg som en prins eller prinsesse. ❤️